Bachelor of Science (Honours) in Accounting and Finance (University of Essex)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Universiteit van Essex

Structuur en inhoud

Deze opleiding is geaccrediteerd door drie grote professionele accountantsorganisaties en is geschikt voor studenten die van plan zijn een carrière in de sectoren Accountancy of Financial Services na te streven.

Wat dit programma aantrekkelijk maakt, is dat studenten na hun afstuderen vrijstellingen krijgen van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) en het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW). Ze kunnen vrijstellingen krijgen voor:

 • Tot 7 ACCA-documenten (fundamenteel niveau)
 • Maximaal 6 CIMA-documenten
 • Maximaal 5 ICAEW-documenten

Dit programma is ook afgestemd op de syllabus voor het beheer van het IMF (Investment Management Certificate). IMC biedt de ideale basis voor mensen met toekomstige plannen om zich in te schrijven voor het Chartered Financial Analyst (CFA) -programma omdat het 30% van het CFA Level I-curriculum dekt.

Toelatingseisen

Deze opleiding accepteert een breed scala aan kwalificaties, waaronder:

 • Polytechnic Diploma
 • Kaplan Diploma
 • Andere privédiploma's en / of buitenlandse kwalificaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld

In alle gevallen ligt de uiteindelijke beslissing voor toelating tot het programma bij de universiteit.

Engels Vereisten:

 • Kandidaten moeten voldoen aan de Engelse taalvereiste van de universiteit.

Loopbaanvooruitzichten en kansen

Na het afstuderen kunnen studenten kiezen voor de volgende taken (maar niet beperkt tot):

 • Accounting Associate
 • Accountant
 • revisor
 • Financieel manager
 • Financieel analist
 • Handelsvertegenwoordiger

Levering methoden

Studenten zullen een combinatie van lezingen, tutorials en workshops bijwonen op het programma. Elke unit krijgt gedurende de duur van het trimester 24 uur academische introductie / seminarsessies. Programma's zijn gepland voor 5 dagen per week, 3 uur per dag. Van studenten wordt verwacht dat zij op de campus zijn voor lessen, workshops en zelfstudie.

Evaluatiemethoden

Elke eenheid wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van tussentoetsen, individuele essays, rapporten, individuele en groepspresentaties. Beoordelingsmethoden kunnen variëren afhankelijk van de vereisten van individuele eenheden.

Afstuderen en graad

Studenten die de modules die in de cursusstructuur zijn vastgelegd met succes afleggen en behalen, ontvangen de Bachelor of Science (Honours) in Accounting and Finance van de University of Essex.

De graadonderscheidingen zullen dezelfde zijn als die toegekend aan de afgestudeerden op de campus.

Programmakosten

Het totale tarief omvat universitaire registratie, lezingen / tutorials / workshops en beoordelingen zoals opdrachten / toetsen / examens / projecten (indien van toepassing), programmamateriaal in digitaal formaat, graad (indien verdiend) en transcriptie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Lees meer

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Lees Minder
Singapore , Singapore , Singapore + 2 Meer Minder