Bachelor of Science (Honours) in Banking and Finance (Top-up) (University of Essex)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Universiteit van Essex

Structuur en inhoud

Dit Degree-programma combineert twee onderwerpen van Banking en Finance en is geschikt voor studenten die een carrière willen nastreven in de sectoren Banking en Financial Services.

Dit programma is ook afgestemd op de syllabus voor het beheer van het IMF (Investment Management Certificate). Het IMC biedt de ideale basis voor degenen met toekomstige plannen om zich in te schrijven voor het Chartered Financial Analyst (CFA) -programma omdat het 30% van het CFA Level I-curriculum dekt.

Na hun afstuderen kunnen studenten de beroepskwalificaties van de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) sneller verdienen dan hun leeftijdsgenoten. Ze kunnen vrijstellingen aanvragen voor 7 ACCA Fundamentele papers.

Toelatingseisen

Deze opleiding accepteert een breed scala aan kwalificaties, waaronder:

  • Polytechnic Diploma
  • Kaplan Diploma
  • Andere privédiploma's en / of buitenlandse kwalificaties zullen van geval tot geval worden beoordeeld

In alle gevallen ligt de uiteindelijke beslissing voor toelating tot het programma bij de universiteit.

Engels Vereisten:

  • Kandidaten moeten voldoen aan de Engelse taalvereiste van de universiteit

Loopbaanvooruitzichten en kansen

Na het afstuderen kunnen studenten kiezen voor de volgende taken (maar niet beperkt tot):

  • Financieel analist
  • Equities-analist
  • Kredietanalist
  • Investment Research Analyst
  • Compliance Officer of Risk Analyst
  • Handelsvertegenwoordiger

Levering methoden

Studenten zullen een combinatie van lezingen, tutorials en workshops bijwonen op het programma. Elke unit krijgt gedurende de duur van het trimester 24 uur academische introductie / seminarsessies. Programma's zijn gepland voor 5 dagen per week, 3 uur per dag. Van studenten wordt verwacht dat zij op de campus zijn voor lessen, workshops en zelfstudie.

Evaluatiemethoden

Elke eenheid wordt beoordeeld aan de hand van een combinatie van tussentoetsen, individuele essays, rapporten, individuele en groepspresentaties. Beoordelingsmethoden kunnen variëren afhankelijk van de vereisten van individuele eenheden.

Afstuderen en graad

Studenten die met succes de modules volgen die zijn vastgelegd in de cursusstructuur, ontvangen de Bachelor of Science (Honours) in Banking and Finance van de University of Essex.

De graadonderscheidingen zullen dezelfde zijn als die toegekend aan de afgestudeerden op de campus.

Programmakosten

Het totale tarief omvat universitaire registratie, lezingen / tutorials / workshops en beoordelingen zoals opdrachten / toetsen / examens / projecten (indien van toepassing), programmamateriaal in digitaal formaat, graad (indien verdiend) en transcriptie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Lees meer

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Lees Minder
Singapore , Singapore , Singapore + 2 Meer Minder