Bachelor of Science in Criminal Intelligence Analysis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De online Criminal Intelligence Analysis (CIA) BS bereidt studenten voor op succesvolle loopbanen in het datagedreven, op feiten gebaseerde veld van strafrecht. Criminele inlichtingen omvatten de analyse en presentatie van misdaadgegevens met als doel de besluitvorming en het overheidsbeleid te sturen. Deze Intelligence-Led Policing (ILP) heeft invloed op alle aspecten van wetshandhaving, van patrouilleren tot onderzoeken.

Totaal aantal studiepunten vereist voor de graad: 120

Het online BS in Criminal Intelligence Analysis-curriculum is uitgebreid, zodat zowel eerstejaarsstudenten als studenten met wat studiepunten kunnen solliciteren.

Het programma is bedoeld voor werkende professionals die dit BS CIA-programma op deeltijdbasis voltooien en 6 studiepunten per semester (2 klassen) volgen. De tijd die studenten nodig hebben om de 120 credit-uren te voltooien die nodig zijn om de graad te behalen, hangt af van het aantal overgedragen credits, en van andere factoren zoals kredietlast per semester. Studenten kunnen mogelijk meer lessen per semester volgen met toestemming van de programmadirecteur.

Programma voordelen

Het online BS CIA-programma bereidt studenten met een passie voor wetshandhaving voor, maar wil niet een traditionele politieagent zijn, om te concurreren en uit te blinken in de baanbrekende arbeidsmarkt voor criminaliteitsbestrijding. Studenten verwerven vaardigheden op het gebied van misdaadkartering, tactische misdaadanalyse, criminele onderzoeksanalyses en geografische profilering en leren hoe:

 • Kwantitatief en kwalitatief bewijs met betrekking tot criminaliteit analyseren;
 • Gegevens zoeken, beoordelen, analyseren en presenteren;
 • Technologie effectief gebruiken - een reeks praktische cursussen bereiden studenten voor op het gebruik van sociale netwerken, geospatiale en andere hulpmiddelen voor gegevensanalyse;
 • Gebruik kritische denkvaardigheden en effectieve communicatie.

Voorbereiding voor industriecertificeringen

  • De voltooiing van uw online criminele intelligentie-analyst-graad helpt studenten voorbereiden op het examen Certified Crime Analyst in New York.
  • Bouwt ook de basis in opleiding en werkervaring die u nodig hebt om een gecertificeerde wetshandhavingsanalist te worden via de International Association of Crime Analysts (IACA).
  • Criminal Intelligence Certified Analyst (CICA) via de International Association of Law Enforcement Intelligence Analysts.

Carrière Outlook

Afgestudeerden zullen een competitief voordeel hebben vanwege de data-zware leercomponenten die sterk verbonden zijn met een verscheidenheid aan realistische loopbaantrajecten die steeds meer gevraagd worden.

  • Ongeveer 25% van de wetshandhavingsinstanties wordt ondersteund door toegewijde misdaadanalisten en dit aantal groeit.
  • Er zijn nu 14 NYS Crime Analysis Centres in de staat New York alleen.

Toelatingseisen

 • Officiële transcripten.
  • Officiële definitieve middelbare school transcripties (met afstudeerdatum) zijn vereist voor alle transfer studenten, tenzij je een associate degree of hoger hebt behaald.
  • Als u deelneemt aan een associate degree of minimaal 57 studiepunten van een vierjarige hogeschool overbrengt, worden uw algemene opleidingsvereisten als voltooid beschouwd.
 • Minimale GPA: 2,5 voor een overdrachtskrediet van de hogeschool en 3,0 voor een transcript van de middelbare school.
 • Persoonlijke verklaring.
 • Aanbevelingsbrief (LOR).
Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder