Bachelor of Science in Criminal Justice - Cybercriminologie en beleid

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Criminelen blijven hun technieken door middel van technologie verder ontwikkelen, en schaatsen op de rand van juridische mazen en profiteren van niet-bestaande of losjes gedefinieerde wetten. U zult vinden dat de kwesties met betrekking tot strafrecht over de hele wereld verspreid zijn, de huizen en het bedrijf van haar bewoners binnengaan op een fysieke en virtuele manier, de binnenlandse veiligheid bedreigen en onmiddellijke beleidswijzigingen eisen om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te vervolgen.

De online specialisatie Cybercriminologie en beleid bereidt je voor op:

 • Leer de theorie, het oorzakelijk verband en de victimisatie met betrekking tot economische misdaden.
 • Leer hoe misdaad een vorm van afwijkend gedrag is, de relatie met sociale waarden en sociale structuur, soorten crimineel gedrag, theorieën over behandeling en controle, correctionele methoden en de rechtspleging.
 • Aanpak van terrorisme en terrorismebestrijding in mondiale en binnenlandse context, inclusief de modellen van terrorisme, oorzaken, belangrijkste gebeurtenissen, tegenmaatregelen, oorzaken, structuur en activiteiten van terrorisme.
 • Beschrijf manieren om de nationale kritieke infrastructuur van de Verenigde Staten te beschermen en te beheren, met name op het gebied van identificatie, bedreiging en kwetsbaarheid van objecten, risicobeoordeling en -beheer, crisis- en gevolgenbeheersing en gerelateerde technologieën voor terrorismebestrijding.
 • Leer defensie, overheidsbrede en niet-gouvernementele informatiesystemen, inclusief het belang van strategische planning en noodplanning, systeemintegratie en het delen van informatie.
 • Demonstreer kennis van het maken van overheidsbeleid, de mechanica van het proces, methoden om de beleidsimpact te onderzoeken en hoe het beleid voor strafwetgeving van invloed kan zijn op en beïnvloed kan worden door het onderzoek.
 • Demonstreer kennis van het verzamelen en analyseren van inlichtingen uit het perspectief van nationale veiligheid, wetshandhaving en het bedrijfsleven.
 • Leer de evolutie van de internationale politieke systemen, problemen van oorlog en vrede, diplomatie, kernwapens, internationale economie, internationale organisaties en internationaal recht.

Carrières in Cybersecurity omvatten:

 • Beveiligingsbeheerder
 • Beveiligingsanalist
 • Beveiligingsarchitect
 • Beveiligingsingenieur
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder