Criminelen blijven hun technieken door middel van technologie verder ontwikkelen, en schaatsen op de rand van juridische mazen en profiteren van niet-bestaande of losjes gedefinieerde wetten. U zult vinden dat de kwesties met betrekking tot strafrecht over de hele wereld verspreid zijn, de huizen en het bedrijf van haar bewoners binnengaan op een fysieke en virtuele manier, de binnenlandse veiligheid bedreigen en onmiddellijke beleidswijzigingen eisen om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te vervolgen.

Online BS in Criminal Justice gespecialiseerd in Homeland Security curriculum bereidt je voor op:

  • Demonstreer kennis van de rol van de politie in de Amerikaanse samenleving, inclusief de aard van de subcultuur van de politie, professionaliteit, personeelsselectie, vakbondsbestuur en operationele trends.
  • Leer het belang van strategische planning en noodplanning, systeemintegratie en het delen van informatie.
  • Leer het belang van bedrijfseigen informatie in zowel de bedrijfs- als overheidssector, waaronder juridische kwesties, beleidsformulering, administratieve en technische oplossingen en casestudy's.
  • Beschrijf de manieren waarop policing-, rechtbank- en correctionele systemen drastisch kunnen variëren van het ene land naar het andere, met mogelijk ernstige gevolgen voor een bezoeker die niet bekend is met hoe het rechtssysteem van een land werkt en internationaal interageert.
  • Bepaal hoe de respectieve strafrechtsystemen worden beïnvloed terwijl u actuele kwesties zoals de Olympische Spelen onderzoekt.
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Utica College Online

Zie 48 andere vakken van Utica College Online »

Laatst bijgewerkt op Augustus 18, 2019
Deze cursus is Online
Duration
3 jaar
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Einddatum
Juli 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 31, 2021
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juli 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 31, 2021