Bachelor of Science in Criminal Justice - Juridische kwesties in strafrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Criminelen blijven hun technieken door middel van technologie verder ontwikkelen, en schaatsen op de rand van juridische mazen en profiteren van niet-bestaande of losjes gedefinieerde wetten. U zult vinden dat de kwesties met betrekking tot strafrecht over de hele wereld verspreid zijn, de huizen en het bedrijf van haar bewoners binnengaan op een fysieke en virtuele manier, de binnenlandse veiligheid bedreigen en onmiddellijke beleidswijzigingen eisen om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te vervolgen.

De online BS in Criminal Justice-gespecialiseerd in juridische kwesties in Criminal Justice curriculum bereidt u voor op:

  • Beschrijf de rollen van ethiek in de werking van het strafrechtsysteem.
  • Identificeer en los ethische dilemma's in verband met misdaadcontrole op met kritisch denken.
  • Demonstreer kennis van cybercriminaliteit, waaronder computercriminaliteit, internetfraude, e-commerce en bedreigingen voor de nationale infrastructuur.
  • Blijk geven van kennis van beleid, juridische kwesties en onderzoekstechnieken en -strategieën, evenals implicaties voor onderzoek en handhaving op wereldschaal.
  • Heb een goed begrip van het strafrecht in de Verenigde Staten met de nadruk op de invloed van de grondwet op het criminele studiesysteem en de mensen erin.
  • Demonstreer kennis van het strafrecht voor het betwisten van nederzettingen en het handhaven van de orde door de staat met de nadruk op juridisch redeneren en proces.
  • Leer de wetten die het gedrag van individuen beheersen en hun verantwoordelijkheid tegenover de internationale gemeenschap en staten.
  • Leer handhavingsmechanismen voor piraterij, oorlogsmisdaden en terrorisme.
Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder