Bachelor of Science in Criminal Justice - White Collar Crime

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Criminelen blijven hun technieken door middel van technologie verder ontwikkelen, en schaatsen op de rand van juridische mazen en profiteren van niet-bestaande of losjes gedefinieerde wetten. U zult vinden dat de kwesties met betrekking tot strafrecht over de hele wereld verspreid zijn, de huizen en het bedrijf van haar bewoners binnengaan op een fysieke en virtuele manier, de binnenlandse veiligheid bedreigen en onmiddellijke beleidswijzigingen eisen om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen te vervolgen.

De online BS in Criminal Justice, gespecialiseerd in White-Collar Crime, bereidt u voor op :

  • Leer het belang van economische criminaliteit in relatie tot theorie, causaliteit en victimisatie.
  • Leer hoe misdaad een vorm van afwijkend gedrag is, de relatie met sociale waarden en sociale structuur, soorten crimineel gedrag, theorieën over behandeling en controle, correctionele methoden en de rechtspleging.
  • Demonstreer kennis van georganiseerde misdaad in de Verenigde Staten en de impact ervan op sociale, economische en politieke instellingen met een speciale nadruk op de rol van corruptie als een pleitbezorger van criminaliteit.
  • Demonstreer kennis van de geschiedenis, categorieën, daders, slachtoffers, trends, theorieën, onderzoekstechnieken, beleid en maatschappelijke reacties op zakelijke en andere vormen van witteboordencriminaliteit in de Verenigde Staten.
  • Een goed begrip hebben van de overheids- en gerechtelijke voorschriften van financiële instellingen, commerciële entiteiten, hun vertegenwoordigers en werknemers met betrekking tot economische en zakelijke criminaliteit.
Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder