Bachelor of Science in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen van het programma

De Bachelor of Science in Economie-opleiding is bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in het bedrijfsleven, de overheid of de openbare orde. Het programma biedt ook studenten met de basis die nodig zijn om graduate studies voort te zetten op het gebied van economie.

Programma overzicht

Gedurende de Bachelor of Science in Economics-opleiding ontwikkelen studenten inzicht in hoe mensen, instellingen en landen schaarse bronnen creëren en beheren, keuzes maken door kosten en baten te vergelijken en doelgericht handelen op basis van die keuzes. Studenten in dit programma krijgen de gelegenheid om economie en econometrie toe te passen bij de analyse van actuele kwesties en beleidsopties.

Stage mogelijkheden

Internationale studenten die twee trimesters van de studie bij KWU hebben afgerond, krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan een Amerikaans stageprogramma. Geïnteresseerde studenten moeten minstens vier maanden voor de datum waarop ze met hun stage willen beginnen contact opnemen met het Admissions-team.

Stage-aanvragers moeten een goede academische status hebben en geen openstaande financiële verplichtingen met KWU hebben.

De locatie en duur van dergelijke programma's kan variëren afhankelijk van de interesse van de student, zijn academische reputatie en eerdere werkervaring.

Bijkomende kosten in verband met deelname aan het stageprogramma zijn niet inbegrepen in de studiegelden van KWU. Visumondersteuning wordt verstrekt aan gekwalificeerde studenten door een externe partij.

Toelatingsvoorwaarden

Personen die willen toelating tot de Bachelor of Science in Economics-opleiding van KWU moeten bewijs leveren van het voltooien van een middelbare schooldiploma of GED-equivalent.

Internationale studenten moeten een bewijs van afstuderen overleggen van een buitenlandse instelling die vergelijkbaar is met de middelbare school in de Verenigde Staten.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

Key West University (KWU) is a 100% online university. The university was founded by a group of international business and education professionals with over 40 years of combined experience.

Key West University (KWU) is a 100% online university. The university was founded by a group of international business and education professionals with over 40 years of combined experience. Lees Minder