Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit van het Utica College bereidt je voor op een carrière in het groeiende veld van onderzoek naar financiële criminaliteit door vaardigheden en technieken aan te leren voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële misdaden. Een van de enige online academische programma's in zijn soort in de natie, het put uit een verscheidenheid aan disciplines - waaronder strafrecht, wiskunde, economie, ethiek en sociologie - om een ​​holistische benadering te creëren voor de studie van economische criminaliteit.

Het programma biedt twee concentraties op belangrijke gebieden van onderzoek naar financiële criminaliteit:

  • Financieel onderzoek - leert studenten forensische accountingvaardigheden om mogelijke financiële misdaden te identificeren. Cursussen omvatten boekhoudkundige concepten en procedures, data-analyse, methoden voor het opsporen van fraude en het traceren van illegale fondsen, de stappen van due diligence en schadebeoordeling.
  • Fraudepreventie en -detectie - leer potentiële misleiding en andere vormen van financiële criminaliteit te identificeren, evenals mogelijke blootstelling aan fraude en economische criminaliteit. Cursussen omvatten onderzoeks- en interviewtechnieken, het gebruik van technologie bij het opsporen en voorkomen van criminaliteit, overheids- en wettelijke voorschriften en het herkennen van verdachte gedragspatronen.

Utica College's online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit werd ontwikkeld in samenwerking met de raad van adviseurs van het College voor economische criminaliteit en cyberbeveiliging, een onderzoeks- en onderwijsinstelling die al meer dan 25 jaar aan de top staat van de studie van financiële criminaliteit. Docenten in de online programma's voor financiële criminaliteit zijn hoog aangeschreven professionals op het hoogste niveau in de sector.

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Utica College Online

Zie 48 andere vakken van Utica College Online »

Laatst bijgewerkt op Augustus 18, 2019
Deze cursus is Online
Duration
40 maanden
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Einddatum
apr 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
nov 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 31, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
nov 30, 2022
Aanmeldingslimiet
Einddatum
apr 30, 2022