Bachelor of Science in Fraud and Financial Crime Investigation - Financieel onderzoek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit van het Utica College bereidt je voor op een carrière in het groeiende veld van onderzoek naar financiële criminaliteit door vaardigheden en technieken aan te leren voor het verzamelen, analyseren en bewaren van bewijs van financiële misdaden. Een van de enige online academische programma's in zijn soort in de natie, het put uit een verscheidenheid aan disciplines - waaronder strafrecht, wiskunde, economie, ethiek en sociologie - om een ​​holistische benadering te creëren voor de studie van economische criminaliteit.

Het programma biedt twee concentraties op belangrijke gebieden van onderzoek naar financiële criminaliteit:

  • Financieel onderzoek - leert studenten forensische accountingvaardigheden om mogelijke financiële misdaden te identificeren. Cursussen omvatten boekhoudkundige concepten en procedures, data-analyse, methoden voor het opsporen van fraude en het traceren van illegale fondsen, de stappen van due diligence en schadebeoordeling.
  • Fraudepreventie en -detectie - leer potentiële misleiding en andere vormen van financiële criminaliteit te identificeren, evenals mogelijke blootstelling aan fraude en economische criminaliteit. Cursussen omvatten onderzoeks- en interviewtechnieken, het gebruik van technologie bij het opsporen en voorkomen van criminaliteit, overheids- en wettelijke voorschriften en het herkennen van verdachte gedragspatronen.

Utica College's online BS in onderzoek naar fraude en financiële criminaliteit werd ontwikkeld in samenwerking met de raad van adviseurs van het College voor economische criminaliteit en cyberbeveiliging, een onderzoeks- en onderwijsinstelling die al meer dan 25 jaar aan de top staat van de studie van financiële criminaliteit. Docenten in de online programma's voor financiële criminaliteit zijn hoog aangeschreven professionals op het hoogste niveau in de sector.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Lees meer

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Lees Minder