Bachelor of Science in Religion

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Versterk uw begrip van de Bijbel en christelijke bediening met Liberty University 's Online Religion Bachelor's Degree

Liberty University Bachelor of Science in Religion van Liberty University is een online theologiegraad die de solide, bijbelse basis biedt die nodig is om goed te dienen in een aan het ministerie gerelateerde rol via een 100% online opleiding. Door deze graad krijg je solide instructie over de fundamentele principes van de Bijbel, het christendom, de theologie en de kerk.

Elk van de specialisaties in Liberty's graad van religie is ontworpen om je te helpen dieper in het Woord van God te duiken. Deze graad in religieuze studies zal ook nuttig blijken te zijn voor diegenen die extra kwalificaties willen behalen in hun huidige functie.

Waarom kiezen voor Liberty's Religion Degree?

Liberty University Bachelor of Science in Religion van Liberty University is een online theologiegraad die bijbelse principes in elke klas integreert om je voor te bereiden op een toekomst, zowel professioneel als spiritueel. Als u op zoek bent naar een online theologiegraad, is een religieus studiesprogramma een uitstekende optie! Elke online theologieles is ontworpen om uw geloof te versterken en u te voorzien van waardevolle training op het gebied van bediening. Omdat de universiteit van Liberty is gebouwd op christelijke waarden, kun je erop vertrouwen dat hun religieuze studies online je voorbereiden op succes in je toekomstige carrière.

RosaryJames Coleman / Unsplash

Wat ga je leren in een graad van online religie?

Liberty's bachelor in religie kan je helpen een beter begrip van Gods Woord te ontwikkelen dat zal dienen om je geloof te versterken. De theologiecursussen in Liberty's online religiegraad zullen je toelaten om bijbelse componenten en principes toe te passen op veel hedendaagse kwesties waarmee de samenleving vandaag wordt geconfronteerd. In een online theologiegraad kunt u uitzonderlijke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden ontwikkelen die u zowel persoonlijk als professioneel ten goede komen.

De missie van Liberty is om je op elke manier voor te bereiden om persoonlijke en professionele functies op een efficiëntere manier te vervullen. Met een online theologiegraad krijg je inzicht in de belangrijkste kwesties, thema's en ideeën van religieuze studies, zodat je voorbereid bent op diverse beroepsmogelijkheden. Met specialisaties zoals bijbelse en theologische studies, christelijke counseling en christelijke bedieningen, produceert Liberty's online religie-opleiding afgestudeerden die bereid zijn om hun studies voort te zetten via een seminarie- of afstudeerprogramma.

specialisaties

Studenten die een bachelor in religie volgen, kunnen een specialisatie kiezen.

 • Apologetiek
  Liberty University 's 100% online Bachelor of Science in Religion - Apologetics biedt een dieper begrip van de historische en filosofische argumenten die de geldigheid van het Woord van God ondersteunen, evenals de kritische denkvaardigheden die u nodig hebt om populaire theologische vragen met moed te beantwoorden en gratie.
 • Bijbelse en theologische studies
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - Biblical and Theological Studies biedt inzicht in de basisprincipes van de Bijbel en het christendom. U krijgt een rijk begrip van de oorsprong en inhoud van de Bijbel en begrijpt het belang ervan voor het christelijk geloof.
 • Christelijke counseling
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - Christelijke counseling graad zal u toelaten om te voldoen aan de groeiende behoefte aan getrainde counselors die de hoogste kwaliteit zorg kunnen bieden vanuit een christelijk perspectief. Je maakt kennis met de problemen waarmee de patiënt van vandaag wordt geconfronteerd en met de bijbelse basis voor counseling als ministerie. Cursussen geven u een goed begrip van de principes en praktijken van zorg.
 • Christelijk leiderschap
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - Christelijk leiderschap is ontworpen om u te helpen ontdekken hoe God u heeft geschonken om te leiden in uw plaatselijke kerk en gemeenschap. Door deze graad, zul je je leiderschap en bestuurlijke vaardigheden verbeteren en fundamentele onderwerpen in religieuze studies verkennen om inzicht te krijgen in de bijbelse principes die je nodig hebt om een bediening als beroep uit te oefenen.
 • Christelijke bedieningen
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - Christian Ministries is ontworpen om u toe te rusten om te voldoen aan de groeiende behoefte aan leiders in kerken in het hele land en over de hele wereld. De nadruk zal worden gelegd op training in christelijk discipelschap en outreach. Je zult een breed scala van bijbelse leiderschapsprincipes en -strategieën verkennen die kunnen worden gebruikt in je plaatselijke kerk of gemeenschapsorganisatie.
 • evangelisatie
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - Evangelism graad biedt u de mogelijkheid om de wereld voor Christus te beïnvloeden door een dieper begrip van de geschiedenis van theologie en evangelisatie. Cursussen binnen deze specialisatie zijn ontwikkeld in samenwerking met de School of Evangelism Online van de Billy Graham Evangelistic Association en zullen je voorbereiden om lokaal of over de hele wereld effectief te evangeliseren en het Woord van God op privéscholen of in de kerk te onderwijzen.
 • Algemeen
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion - General degree van Liberty University is ontworpen om u de ruggengraat van een uitstekend religieus programma te bieden met de flexibiliteit en vrijheid om een groot aantal keuzevakken te selecteren. Zonder specifieke specialisatie kun je mixen en matchen, waardoor je een gepersonaliseerde opleiding krijgt die past bij je passie en richting voor de toekomst.
 • Globale studies
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion - Global Studies van Liberty University stelt je in staat een verscheidenheid aan internationale bedieningsmogelijkheden na te streven. Met deze graad kun je niet alleen belangrijke bijbelse onderwerpen bestuderen, maar ook relevante bedieningspraktijken, waardoor je de basiskennis hebt die je nodig hebt om een zendeling, internationale wetenschapper of non-profitwerker te worden. Er is een breed scala aan internationale vacatures beschikbaar.
 • Volgende generatie
  Liberty University 100% online Bachelor of Science in Religion van Liberty University - NextGen-graad bereidt je voor op het navigeren door de unieke leiderschapsuitdagingen die gepaard gaan met de bediening van minderjarigen. Met een focus op NextGen, leer je hoe je veilige omgevingen kunt creëren in verschillende bedieningsprogramma's, een spirituele vormingsstrategie voor het gezin kunt ontwerpen en de leiderschapsvaardigheden kunt ontwikkelen die nodig zijn om in de plaatselijke kerk te leiden.

love, died, crossjclk8888 / Pixabay

highlights

 • Door uw BS in religie te behalen van een non-profit universiteit waarvan de online programma's in de top 1% van meer dan 2.100 online hogescholen en universiteiten staan voor academische kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid, onderscheidt u zich van anderen in uw vakgebied.
 • Afgestudeerden in Liberty worden vaak gezocht voor werkgelegenheid vanwege hun integriteit, persoonlijke discipline en veelzijdigheid.
 • Collegegeld voor Liberty's BS in religie online graad is niet toegenomen in 4 opeenvolgende jaren. Terwijl veel andere scholen die online theologiegraden aanbieden, collegegeld hebben verhoogd, heeft Liberty als non-profit universiteit de kosten laag kunnen houden.
 • Studenten die zijn ingeschreven voor de bachelor godsdienst in Liberty hebben toegang tot een breed scala aan bronnen via het onderzoeksportaal van Liberty.
 • Om Liberty's missie van het bieden van betaalbaar onderwijs voort te zetten, worden elektronische handboeken verstrekt voor alle niet-gegradueerde cursussen zonder kosten voor jou. Als voltijdstudent kan dit u naar schatting $ 800-2.000 per jaar aan studieboeken besparen!

Graadinformatie

 • Dit programma valt onder de Rawlings School of Divinity.

Militaire voordelen

Liberty University is toegewijd aan het bieden van educatieve ervaringen van wereldklasse aan militaire studenten over de hele wereld. Of u nu een huidig servicelid bent, ontslagen of met pensioen bent of de echtgenoot van een servicelid of veteraan bent, Liberty is er om u bij elke stap van de reis te ondersteunen. Als dank voor uw toewijding en service aan ons land, is Liberty vereerd om u te mogen dienen en ondersteunen bij uw streven naar online onderwijs door de volgende voordelen te bieden:

 • Collegekortingen - $ 250 voor studenten (per credit-uur).
 • Extra korting voor veteranen die in civiele hoedanigheid als First Responder dienen (minder dan $ 565 per cursus).
 • Potentiële studiepunten voor militaire training.
 • 8-weekse cursussen, 8 verschillende startdata per jaar en geen vaste inlogtijden.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten beschikken over een cumulatieve GPA van 2.0 of hoger voor een goede opname. Als de GPA lager is dan een 2.0, kan de aanvrager op voorzichtigheid in aanmerking komen voor acceptatie. Neem contact op met Liberty's voor meer informatie.

Alle aanvragers moeten het volgende indienen:

 • Toelatingsaanvraag
 • Aanvraagkosten*
 • Niet-officiële collegetranscripties kunnen worden geaccepteerd met een ingevuld officieel transcriptaanvraagformulier **
 • High-school zelfcertificeringsformulier
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid

* Er zijn geen kosten voor aanmelding vooraf; echter, een uitgestelde $ 50 inschrijvingskosten zullen worden beoordeeld tijdens de financiële check-in. Van deze vergoeding wordt afgezien voor in aanmerking komende dienstleden, veteranen en militaire echtgenoten - documentatie die de militaire status verifieert is vereist.
** Een officieel transcript is nodig binnen 60 dagen na aanvaarding of voordat niet-deelname afneemt voor de eerste reeks ingeschreven lessen, wat het eerst van toepassing is.

Laatst bijgewerkt op nov 2019

Over de school

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. Wit ... Lees meer

Liberty University provides a world-class education with a solid Christian foundation, equipping men and women with the values, knowledge, and skills essential for success in every aspect of life. With more than 500 degrees and certificates, Liberty offers programs in fields such as medicine, religion, law, aviation, cinematic arts, psychology, business, and more. All of Liberty’s courses are taught from a Christian worldview by professors who regard teaching as more than a job — it’s their calling. Lees Minder