ONLINESTUDIES

Online Bachelors in Business Studies in Zuid-Afrika 2020

Een bachelor's degree is een eenheid van de studie die ongeveer vier jaar hard werken en toewijding vereist om geld te verdienen. Nadat de leerlingen hun diploma hebben verdiend, kunnen zij toegang tot verbeterde persoonlijke en professionele mogelijkheden te hebben.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Online Bachelor Programma in Business Studies in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Business Studies, Zuid-Afrika Filter

Bachelor of Commerce

Cornerstone Institute
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

Het doel van dit programma is potentiële bedrijfsleiders voor te bereiden, hetzij om hun eigen bedrijf te ontwikkelen, hetzij om hun elementaire zakelijke vaardigheden te verb ...

Lees meer

Bachelor in de handelswetenschappen

Chartall Business College
BBA
feb 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Business Administration (BBA) richt zich op het beheer en beheer van mensen, processen, praktijken en systemen (MAPPPS).

Lees meer