ONLINESTUDIES

Online Undergraduate Studies in Economische studies in Zwitserland 2020

Een bachelor's degree is een eenheid van de studie die ongeveer vier jaar hard werken en toewijding vereist om geld te verdienen. Nadat de leerlingen hun diploma hebben verdiend, kunnen zij toegang tot verbeterde persoonlijke en professionele mogelijkheden te hebben.

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden opgeleid om te begrijpen hoe zowel individuele acties als massatrends de economie beïnvloeden. Velen specialiseren zich in bepaalde vakgebieden, zoals openbaar beleid, bedrijfseconomie en consumentengedrag.  

Zwitserland (Duits: Schweiz, Frans: Suisse, Italiaans: Svizzera, Romaans:. Svizra Zwitserland heeft een aantal van de wereldberoemde universiteiten zoals ETH in Zürich, EPFL in Lausanne, IHEID in Genève, Universiteit van Lausanne of de Universiteit van St. Gallen. Houd in gedachten, het 's veel beter om de lokale taal te spreken, dus als je kunt ' t spreken het Frans, Duits of Italiaans, beter gaan voor een taalcursus eerste.

Online Bachelor in Economische studies in Zwitserland

3 Resultaten in Economische studies, Zwitserland Filter

Bachelor bancassurance

INEAD
Frankrijk, Frankrijk online + 44 Meer
Bachelor
01 Sep 2020
Frans
Online

Le secteur des Banques, des Établissements Financiers et des Assurances recrute en duurzaamheid.

Lees meer

Bachelor of science in de economie

FernUni Schweiz
Zwitserland, Zwitserland Online
Bachelor
01 Feb 2020
<
Deeltijd
<
9 semesters
Duits
Online

De moderne programma biedt een gedegen wetenschappelijke basis training in de fundamenten van de economie met een economische oriëntatie en hun disciplines en toepassingen. Ve ...

Lees meer

Europees financiën graduate studies diploma

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Frankrijk, Frankrijk online + 28 Meer
Bachelor
01 Sep 2020
<
Voltijd
Frans
Online

Deze Europese financiering Bachelor stelt studenten in staat om de vaardigheden te verwerven om van het ene level technicus superieur aan dit kader. Het bereidt u tot verantwo ...

Lees meer