Online Undergraduate Studies (Bachelor) in Internationale Bedrijfsadministratie 2020

Een bachelorgraad is een prestatie waar veel studenten naartoe werken tijdens hun studie in een bacheloropleiding. Deze graad kwalificeert hen als een expert in hun vakgebied en kan hen helpen bij het behalen van een masterdiploma. Wat is een bachelor in International Business Administration? Het is een diploma dat afgestudeerden bereidt om in de bedrijfswereld te werken. Studenten die deelnamen… Meer informatie

Een bachelorgraad is een prestatie waar veel studenten naartoe werken tijdens hun studie in een bacheloropleiding. Deze graad kwalificeert hen als een expert in hun vakgebied en kan hen helpen bij het behalen van een masterdiploma.

Wat is een bachelor in International Business Administration? Het is een diploma dat afgestudeerden bereidt om in de bedrijfswereld te werken. Studenten die deelnamen aan een internationaal bedrijfskundige programma moeten afstuderen met een beter begrip van management, bedrijfsplanning, succesvolle audits uitvoeren en bedrijfsstatistieken analyseren voor een betere strategische planning. De cursussen die nodig zijn om dit diploma te behalen, omvatten doorgaans strategische implementatie, organisatieplanning, administratie, talentverwerving, personeel en financiën.

Een bachelor in International Business Administration kan afgestudeerden voorbereiden op de bedrijfswereld of doorstromen naar hoger onderwijs. Succesvolle studenten kunnen ook hun vaardigheden op het gebied van communicatie, management en spreken in het openbaar verbeteren, wat hen meer levensvatbare kandidaten in het bedrijfsleven kan maken.

Om de programmakosten te bepalen, is één ding om te overwegen of het om fulltime te studeren. Studenten die geïnteresseerd zijn in een volledige uitsplitsing van de kosten moeten contact opnemen met verschillende scholen voor meer informatie.

Na het ontvangen van hun business bachelor's, kunnen studenten een verscheidenheid aan loopbaankeuzes hebben die op hen wachten. Enkele mogelijke loopbanen zijn import- en exportspecialisten, internationale economen, internationale bankiers, internationale zaken of managementanalisten. Afgestudeerden hebben veel opties als het gaat om de industrie, met inbegrip van retail en het bankwezen, financiën of gastvrijheid. Net als bij elke carrière in het bedrijfsleven, kunnen afgestudeerden die hun verdienvermogen willen maximaliseren, mogelijk vooruitgang boeken via managementtrajecten.

Veel bacheloropleidingen zijn wereldwijd beschikbaar. Online onderzoek kan nuttig zijn voor mensen met niet-traditionele schema's of voor iedereen die zich niet kan binden aan een traditionele universiteitservaring. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Mercy College
Dobbs Ferry, Verenigde Staten +4 Meer

Breng uw stempel op de wereldmarkt. Ontwikkel de basis die u nodig hebt om zowel internationale zaken als politieke en culturele diversiteit te begrijpen.

Breng uw stempel op de wereldmarkt. Ontwikkel de basis die u nodig hebt om zowel internationale zaken als politieke en culturele diversiteit te begrijpen. -
BSc
Voltijd
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here