Brighton College Associate of Science in Business Management diploma bereidt je voor op de kennis, technische vaardigheden en degelijke bedrijfsprincipes om een ​​instapniveau in verschillende bedrijfsdomeinen na te streven. Als afgestudeerde kun je posities zoeken in sectoren als retail, verzekeringen, financiën, technologie, telecommunicatie, bankieren, verkoop, service en vele anderen.

Wie moet zich inschrijven voor de opleiding bedrijfsbeheer?


Of je nu in loondienst bent en op zoek bent naar vooruitgang of op zoek bent naar een nieuw carrièrepad, de opleiding Business Management helpt je om je doelen te bereiken. Bent u een werkgever en wilt u dat uw managers hun opleiding voortzetten, hun vaardigheidsniveau verhogen en productiever worden in uw bedrijf? Verdienen van een associate degree in Business Management opent deuren naar zoveel kansen./>

Welke Business Principles en Concepten zal ik leren?


De volgende zijn slechts enkele van de concepten die u zult leren in ons associate degree-programma voor bedrijfsmanagement:/>

 • Hoe fundamentele economische, financiële en boekhoudkundige principes toe te passen op organisatorische omgevingen
 • Herken menselijke hulpbronnenconcepten en activiteiten in organisatorische omgevingen
 • Definieer de verschillende taken en verantwoordelijkheden van managers in organisaties
 • Identificeer de soorten bedrijven en de wet- en regelgeving voor bedrijven
 • Bepaal en pas marketing- en distributieprincipes toe die in het bedrijfsleven worden gebruikt
 • Identificeer en gebruik de juiste technologie in het bedrijfsleven
 • Veel andere principes en concepten die van vitaal belang zijn voor elke bedrijfsmanager

Job Assistance


We begrijpen dat het vinden van een functie na het behalen van uw diploma bedrijfsmanagement het ultieme doel is. We zullen je helpen met het opstellen van je cv en je voorbereiden op je volgende stap. Onze medewerkers zijn toegewijd om u te helpen bij het zoeken naar werk./>

Cursusbeschrijving


De volgende cursussen zijn opgenomen in het programma Business Management. Cursussen worden één voor één vrijgegeven om het leren te maximaliseren. De Business Management-opleiding heeft een totaal van 60 credit-uren. Elke cursus moet binnen 8 weken worden voltooid./>

Core-cursussen bedrijfsmanagement

Cursus id


Business Management Algemene Onderwijscursussen/>

Cursus id


Bedrijfskunde Specialty Career Focus Courses/>

Je selecteert ook 12 kredieturen keuzevakken in het deel van je focus. U kunt een lijst met cursussen vinden om uit te kiezen in onze huidige schoolcatalogus of bel ons kantoor op 1-800-354-1254.

Carrière Outlook


Volgens de Labor Statistics van het Bureau wordt verwacht dat de werkgelegenheid van bedrijfsmanagers met een universitaire graad ergens tussen 5 en 24 procent zal groeien tussen 2014-2024, afhankelijk van de sector waarin de werkgelegenheid wordt gehouden./>


Werkgelegenheid/>

U kunt mogelijkheden voor bedrijfsbeheer vinden in de volgende instellingen:

 • Verzekering
 • Kleinhandel
 • Food Service
 • Gastvrijheid
 • Onroerend goed / onroerend goed
 • verkoop
 • Gemeenschapsdienst
 • Gezondheidszorg


winst */>

Het mediaanjaarloon voor managers met een associate's degree was in mei 2015 ongeveer $ 48.690. Het mediaanloon is het loon waarbij de helft van de werknemers in een beroep meer verdiende dan dat bedrag en de helft minder verdiende. De laagste 10 procent verdiende minder dan $ 28.780, en de hoogste 10 procent verdiende meer dan $ 83.010.

De meeste managers werken fulltime. Managers in sommige industrieën zullen vaak lange diensten draaien, en sommige van deze managers werken meer dan 40 uur per week, terwijl anderen misschien traditionele werktijden gebruiken. Degenen die meerdere locaties van een keten of franchise overzien, kunnen op korte termijn worden opgeroepen, zoals 's avonds, in het weekend en op feestdagen.

* Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Occupational Outlook Handbook, editie 2016-17, Food Service Managers, op internet op https://www.bls.gov/ooh/management/food-service-managers.htm ( bezocht op 3 maart 2017).

* Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Occupational Outlook Handbook, editie 2016-17, Lodging Managers, op internet op https://www.bls.gov/ooh/management/lodging-managers.htm (bezocht op 02 maart , 2017).

onderwijs


De totale prijs voor het Associate Degree in het Managementprogramma van Paralegal Institute is $ 10.950./>

Totaal collegegeld


Betalingsmogelijkheden/>

 • Volledig betalingsplan: volledig betalen voor een totale programmaprijs van $ 10,450. Bespaar $ 500!
 • Private Student Loan: financier je onderwijs met lage aanbetalingen en aangepaste voorwaarden!

Alle academische en financiële verplichtingen jegens de school moeten worden gemaakt voordat definitieve transcripties en diploma's worden vrijgegeven.


Financiele assistentie/>

De programma's van het Brighton College zijn goedgekeurd voor veteranenvoordelen. Brighton College werkt ook met collegegeldvergoedingsprogramma's van veel werkgevers en met verschillende programma's voor personeelsontwikkeling en beroepsrevalidatie. Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor deze programma's, belt u ons kantoor op 1.800.354.1254 voor meer informatie.

Career Services


Gespecialiseerde loopbaan/>

Als je je opleiding voltooit, heb je de mogelijkheid om een ​​Career Exploration-cursus te volgen die zich richt op loopbaaninformatie en je voorbereidt op je zoektocht naar werk. Leer belangrijke vaardigheden zoals netwerken, loopbaanbeheer en het opbouwen van interpersoonlijke relaties.


Gepersonaliseerd CV bouwen/>

U kunt uw cv indienen via ons online cv-centrum. Onze coördinatoren voor loopbaanplaatsing zullen individuele gesprekken met u voeren en uw cv persoonlijk beoordelen.


One-On-One Cover Letter Assistance/>

U leert hoe u effectieve begeleidende brieven en vervolgbrieven kunt bouwen en ontwerpen. Daarnaast zullen we specifieke voorbeelden laten zien.


Interview voorbereiding/>

Je leert interviewtechnieken en tips over het beantwoorden van de meest gestelde vragen.

Proctored Examens


Alle afgestudeerde studenten zijn verplicht om twee proctorale examens af te leggen via een online proctoring-dienst, ProctorU, zoals vereist in specifieke cursussen. Proctored examens zijn open boek en alleen cursusmateriaal, cursusmateriaal en persoonlijke aantekeningen mogen worden gebruikt. Studenten mogen Google of andere online zoekopties niet gebruiken om antwoorden te vinden tijdens proctor-examens. Een webcam is vereist om proctor-tests te voltooien. Overboekingskredieten worden van geval tot geval bekeken en bij het inschrijven worden alternatieve cursussen opgesteld, voor zover gerechtvaardigd. Voor studenten die geen toegang hebben tot een webcam, kunnen ze contact opnemen met de plaatselijke bibliotheek, buurthuizen en recreatiecentra voor beschikbaarheid. Actieve dienst en ingezete leden van de dienst kunnen om proctoring verzoeken via een functionaris voor militaire educatie of een testcontrolebeambte. Indien nodig kan een proctor-examen worden gedaan in persoon bij een niet-aangesloten persoon, zoals een beheerder, een bibliothecaris, een adviseur of een personeelsbestand. Persoonlijke proctor-examens vereisen goedkeuring van de Student Services Manager voordat het examen wordt afgelegd./>

Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 8 andere vakken van Brighton College »

Deze cursus is Online
Begindatum
sep 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
10,950 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Brighton College Online Career Training