Blended Executive MBA

Het Blended Executive MBA- programma van Deusto Business School bedoeld om de nieuwe realiteiten en uitdagingen aan te pakken waarmee stafmedewerkers momenteel worden geconfronteerd. Meer dan ooit vereisen bedrijfsleiders hoogwaardig voortgezet onderwijs dat kennis, vaardigheden en een wereldwijde visie op hun bedrijf biedt.

De Blended Executive MBA helpt leidinggevenden bij het ontwikkelen van een wereldwijde visie op hun bedrijf en bedrijf in het algemeen, wat de waardecreatie op de lange termijn en de duurzaamheid van het bedrijf onderstreept. Deze aspecten worden overgebracht door de striktheid en deskundigheid van het academische personeel: de nieuwste wetenschappelijke kennis ondersteund door academisch onderzoek en vaardigheid in het selecteren van de belangrijkste elementen om leidinggevenden te helpen waarde te creëren in de context van vandaag.

Deusto Business School gemengde Executive MBA van Deusto Business School is waarschijnlijk een van de meest innovatieve executive-programma's die in Spanje en op het internationale toneel wordt gegeven.

Deze studies maken gebruik van een innovatief leermodel dat zorgvuldig is aangepast aan de agenda's en professionele doelen van cursisten. De combinatie van digitale methoden (80% van het programma) en persoonlijke sessies (20%) betekent dat het programma volledig in overeenstemming is met de nieuwste tendensen in het internationale executive onderwijs.

Belangrijkste feiten

  • Duur: 16 maanden (februari '19 - juni '20)
  • Begindatum: 4 februari 2019
  • Formaat: gemengd (80% online en 20% van aangezicht tot aangezicht)
  • Face to face weken in Deusto Madrid, INSEAD Parijs en Deusto Bilbao
  • Prijs: 33.800 € (Kandidaten die voor 25 juli zijn toegelaten, krijgen 20% vroegboektarief)
Opleiding te volgen in:
Engels
Spanish (Spain)
Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
33,800 EUR

Deusto: Acelera tu carrera con el Executive MBA Blended