Cemap® afstandsonderwijs - hypotheekadviseur opleiding

Algemeen

14 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wat is CeMAP®?

(Prijs exclusief BTW) Als uw doel is om een ​​spannende en potentieel lucratieve carrière als hypotheekadviseur te starten, dan is het certificaat in hypotheekadvies en praktijk (CeMAP®) kwalificatie uw ticket voor succes. De CeMAP-kwalificatie voldoet aan de normen die door de Financial Adduct Authority (FCA) zijn vastgesteld voor degenen die zich richten op een licentie om te oefenen. En met meer dan 80% van hypotheekadviseurs die het certificaat hebben behaald, wordt het echt beschouwd als de benchmark kwalificatie in de financiële industrie .

De inhoud en de structuur van de CeMAP® cursus is ontworpen om te voldoen aan de wettelijke eisen en eisen van een carrière in financiële diensten. Werkgevers van over de hele sector hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van CeMAP®, wat inhoudt dat de inhoud afgestemd is op de echte wereldvereisten die werkgevers zoeken.

Cursusinhoud

De CeMAP®-kwalificatie bestaat uit zeven verplichte eenheden die in drie modules worden beoordeeld:

CeMAP® Module 1

 • Unit 1 - Introductie Financial Services Environment and Products (ITFS)
 • Unit 2 - UK Financial Services and Regulation (UKFS)

CeMAP® Module 2

 • Eenheid 3 - Hypotheekrecht, beleid, praktijk en markten (MLLP)
 • Eenheid 4 - Hypotheek Toepassingen (MAPP)
 • Eenheid 5 - Hypotheek Betaalmethoden en Producten (MPMP)
 • Eenheid 6 - Hypotheekverplichtingen en Post Completion Issues (MAPC)

CeMAP® Module 3

Eenheid 7 - Beoordeling van hypotheekadvies en kennis (ASSM) Elke module culminates in een twee-uurs examen bestaande uit meerkeuzevragen.

Voor wie is deze cursus voor?

Onze CeMAP® trainingen zijn ontworpen voor particulieren die nieuw zijn in de hypotheekindustrie en die welke geen hypotheekgrond hebben. De cursus geeft u alles wat u nodig heeft om uw CeMAP® examens af te ronden en wordt een volledig gekwalificeerde adviseur.

Het kopen van een woning is een grote inzet, zodat particulieren en bedrijven ervoor willen zorgen dat zij de beste hypotheek kiezen voor hun specifieke behoeften. Dat betekent dat ze het advies van een professional zullen zoeken ... en dat kan je professioneel zijn.

Het maken van een hypotheekadviseur maakt een zeer lonende carrière met goede vooruitzichten:

 • Voer een carrière in met een hoog inkomenpotentieel
 • Bied een service aan die constant in de vraag is
 • Gebruik je vaardigheden en kennis om anderen echt te helpen
 • Werk binnen een bedrijf of ga onafhankelijk
 • Verdere loopbaan met voortgezet leren

Als dit klinkt als u, neem dan contact op met ons vriendelijke studentenondersteunende team voor meer informatie.

Waarom studeer bij Simply Academy?

Simply Academy is een toonaangevende leverancier van financiële educatieve diensten. Wij ontwerpen opleidingsoplossingen voor particulieren en zakelijke klanten over de hele wereld. Onze leerondersteuning is erkend door de toekenning van CeMAP® en we zijn vertrouwde partners van zowel de National Skills Academy for Financial Services als het Financial & Legal Skills Partnership.

Duur en prijs

 • Startdatum - Inschrijven nu
 • Duur - Deltijd (wereldwijde studie)
 • Prijs - Vanaf £ 295 GBP
 • Contact - support@simplyacademy.com
Laatst bijgewerkt op Juni 2017

Over de school

Simply Academy are a leading provider of educational training services for the financial sector, dedicated to helping candidates boost their career prospects with recognised qualifications that are va ... Lees meer

Simply Academy are a leading provider of educational training services for the financial sector, dedicated to helping candidates boost their career prospects with recognised qualifications that are valued by employers. We design training solutions for individuals and corporate clients around the world and have trained over 10,000 professionals into the industry. Lees Minder
Bishop's Stortford , Bristol , Birmingham , Edinburgh , Glasgow , Leeds , Londen , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Plymouth , Southampton , UK Online + 13 Meer Minder