Certificaat in coaching

Algemeen

Beschrijving van opleiding

AC Accredited - internationale erkenning

De cursus biedt professionele kennis in Coaching . Het combineert een concrete inhoud en een evenwichtige combinatie van de wetenschappelijke kennis en de praktische aanpak. Elke les biedt de nodige vaardigheden, technieken, coachingsmodellen en coachingspraktijken voor het creëren van professionele coaches op basis van internationale standaarden en implementaties. De combinatie van de wetenschappelijke benadering en de hoge niveaus van oefening staan ​​in parallel met de internationale normen van de Association of Coaching en andere internationale organisaties.

Deze online cursus duurt meer dan 100 uur, samen met een coachingspraktijk van meer dan 26 uur. Verder is de geschatte studietijd - inclusief de tijd voor opdrachten - naar schatting meer dan 100 uur.

Elke deelnemer heeft de nodige trainingsuren voor diegenen die willen worden geaccrediteerd op het niveau van Executive & Professional Coach // Professional Executive Coach . Naast de geaccrediteerde training, zijn er ook werktijden nodig op basis van de AC-normen.

Voor deelname aan deze training dient de kandidaat de volgende voorwaarden te hebben: een diploma van elke vorm van hoger onderwijs of relevante werkervaring of beide. Na het succesvol afronden van de lessen, ontvangt de deelnemer een certificaat van gespecialiseerde training.

Deelnemer Profiel

Het Certificate in Coaching - AC Accredited is voor iedereen die professioneel in de coachingbranche wil werken en geen eerdere training en / of ervaring met coaching heeft. Meer concreet:

  • Voor diegenen die professionals willen worden en werken via hun eigen coachingkantoor en / of samenwerken met dienstverlenende bedrijven
  • Aan managers, leiders, ondernemers, leidinggevenden en professionals die zich professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen
  • Voor psychologen en wetenschappers

Programma Doelstellingen

Met de succesvolle afronding van het Certificate in Coaching - AC Accredited kunt u:

1. Ontwikkel en creëer professionele coachingrelaties met klanten met vertrouwen, acceptatie en empowerment,

2. Samenwerken effectief met uw klanten

3.Ontvang, volg en voer de code van ethiek en goede praktijken van AC effectief uit

4.Competeer met uw klant voor het maken van concrete doelen en hoe deze te implementeren, visualiseer zijn / haar toekomst en werk eraan.

5. Creëer en ontwikkel je persoonlijk kantoor en / of plan je professionele ontwikkeling en groei

6. Plan en ontwikkel je toekomst voor professionele ontwikkeling in de coachingindustrie parallel aan de internationale omgeving.

Laatst bijgewerkt op December 2017

Over de school

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, ... Lees meer

The Supplementary Distance Education Programme (E-Learning) of The Center of Continuing Education and Lifelong Learning of the National and Kapodistrian University of Athens, in operation since 2001, provides distance education programmes that link theoretical and academic knowledge to the practical and applied skills required in their respective professional fields. Lees Minder