Certificaat: Trends Forecasting & Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wij zijn een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde aanbieder van online onderwijs, wereldwijd toegankelijk in 3 verschillende talen.

Cursus overzicht

Opkomende ideeën en toekomstige trends zijn gunstig voor bedrijven die op zoek zijn naar richting en bevestiging van hun productontwikkeling en marketingstrategieën. Deze trends kunnen niet los worden gezien van de huidige marktomgeving, maar eerder als onderdeel van een groter geheel dat van toepassing is op andere gebieden van ontwerp en marketing. Deze cursus onderzoekt nieuwe trends die onze wereld en hun impact op de huidige wereldwijde markt zullen vormgeven.

Er wordt van je verwacht dat je kritiek levert en methoden voor voorspelling en onderzoekmechanismen ontwikkelt om je eigen projecties te maken en het strategische marketinginzicht te informeren. U zult uw theoretische en contextuele kennis toepassen om een geschikt concept te identificeren en te definiëren en te demonstreren hoe visionaire marketingtechnologie kan worden gebruikt om te communiceren met doelgroepen.

Programma details

 • Megatrends
 • Onderzoekstools voor prognoses
 • Macro-omgevingsanalyse
 • Tektonische verschuivingen
 • Marketingtrends
 • Trends in de detailhandel
 • Game-changers
 • Zwarte zwanen
 • Alternatieve scenario's

Cursusleider

Manuel Gouveia, cursusleider: PhD, universiteitsprofessor, marketingonderzoeker en professionele marketingconsulent.

113849_1_Easy-Resize.com.jpg

Koersdoelen

De doelstellingen van deze cursus zijn:

 1. Om u te voorzien van de kennis en het kritische bewustzijn van trendvoorspellingen en de processen die worden gebruikt bij het identificeren en gebruiken van trends op de wereldmarkt van vandaag.
 2. Om u in staat te stellen het verschil tussen zakelijke megatrends, tektonische verschuivingen en gamechangers te analyseren en te evalueren en toe te passen in uw marketingplan.
 3. Om u in staat te stellen nieuwe ideeën voor alternatieve scenario's verder te verkennen, te ontwikkelen en te verwoorden, en de effecten ervan te bespreken.

Evaluatiemethode

Trendrapport en videopresentatie

Leerresultaten

Na een succesvolle afronding van de cursus kunt u:

 1. Analyseer en evalueer trendontwikkelingen kritisch en ontwikkel geïnformeerde inzichten door de toepassing en evaluatie van nieuwe alternatieve scenario's.
 2. Identificeer, analyseer en vat uw bewustzijn en kennis van megatrends, tektonische verschuivingen en gamechangers samen.
 3. Demonstreer door middel van trend- en analytisch onderzoek, hoe scenarioanalyse van invloed is op marketingstrategieën door een origineel marketingvoorstel te maken met theoretische methoden en onderzoekstools voor prognoses en trendvoorspelling.

De cursus is bedoeld voor studenten, professionals, ondernemers en managers met de ambitie een gevestigde carrière in de marketingbranche te hebben. De cursus bereidt je voor op werkgelegenheid en ondernemerschap door de ontwikkeling van projecten met echte toepasbaarheid, reflectie en analyse van echte casestudy's uit de marketingindustrie die tijdens de cursus worden voorgesteld.

113823_2_Easy-Resize.com.jpg

certificaat

London School Of Design And Marketing Certificaat

Data en tarieven

 • Juli 2020 / oktober 2020
 • Kosten zijn £ 1.250,00 (één termijn)

Toelatingseisen

BA-niveau in een gerelateerd ontwerp / bedrijfsonderwerp of erkenning van eerder leren / professionele ervaring.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lees meer

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Lees Minder
Londen , Madrid , Porto + 2 Meer Minder