Certificaat in conditie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Begin je carrière als een personal trainer of fitness-instructeur met deze hands-on, praktische eenjarige cursus. Het geeft je de kennis en vaardigheden om trainingsprogramma's voor individuen of groepen te ontwerpen, demonstreren en te leiden.

Je leert vroeg in de cursus te instrueren en leiding te geven en te oefenen tot je je vertrouwd voelt met medische screening voorafgaand aan deelname, fitnessbeoordeling, ontwerpprogramma's, training geven en nog veel meer. Je zult kennis opdoen over trainingsprincipes, methoden en programma-ontwerp met de vaardigheid om deze op een klantgerichte manier uit te voeren.

121230_69334856_3226123747412842_5567066008402788352_n.jpg

We raden u aan aanvullende kwalificaties, zoals het National Diploma: Fitness , toe te voegen, zodat u nationaal en internationaal uw kansen op werk kunt verbeteren of uw eigen praktijk kunt uitoefenen. Als u aanvullende specialisaties aan uw cursus toevoegt, kunt u de meer opties van uw klanten bieden en uw kansen op werk vergroten.

Link naar website: https://www.etacollege.com/sports-courses/national-certificate-fitness/

accreditatie

Dit NQF niveau 5 leerprogramma is geaccrediteerd door CATHSSETA.

Doel van de cursus

Het nationale certificaat kwalificeert u om te werken in de fitness-industrie als personal trainers. Alle kwalificaties voor eta- fitness worden erkend door het Register of Exercise Professionals South Africa (REPSSA), dat zijn leden koppelt aan de internationale registers van REPS, zodat u als afgestudeerde eta kunt werken waar het Register van Exercise Professionals (REPS) actief is, waaronder Europa, VK, Australië, Nieuw-Zeeland, VS en Zuid-Afrika.

Doel van de cursus

Tijdens dit leerprogramma zul je worden blootgesteld aan de theorieën van de oefeningswetenschap, de toegepaste kennis van oefeningenprogrammering met zijn reeks methoden en technieken, en de vaardigheden van het leiden en instrueren van individuen of groepen door middel van een reeks oefeningentrainingssessies. Om zelfvertrouwen te krijgen terwijl u aan het leren bent, voltooit u een reeks praktische uren door middel van een op werk gebaseerde leerervaring. Als je eenmaal bent afgestudeerd, kun je als personal trainer werken in een gevestigde fitnessfaciliteit; Als alternatief kunt u uw eigen praktijk runnen door een reeks privéklanten aan te nemen.

Cursusinhoud

Kinesiologie

Anatomie en biomechanica: leer meer over de anatomische structuren van het menselijk lichaam en hun relatie tot elkaar. Beschrijven van de skelet- en spierstructuren en uitleggen van hun bewegingen.

Sport- en bewegingsfysiologie: deze module behandelt de fysiologische functies van de bijbehorende structuren van het menselijk lichaam. Je leert hoe fysiologische systemen werken in relatie tot lichaamsbeweging en sport en het fysiologische proces dat de verschillende lichaamssystemen stuurt.

Biomechanica en trainingsmethoden: het concept van biomechanica, en hoe het zich verhoudt tot menselijke beweging, leren over de fysieke bewegingswetten met betrekking tot de uitvoering van een bepaalde beweging, vaardigheid of trainingstechniek.

Screening, beoordeling en programma-ontwerp

Screening: leer hoe u een screening kunt uitvoeren die de bereidheid van een cliënt om deel te nemen aan fysieke activiteit identificeert. Je leert ook over de omvang van de praktijk van een personal trainer en wie je kunt trainen.

Beoordeling en conditietests: leer procedures die wetenschappelijk gevalideerd zijn, zodat u submaximale tests kunt uitvoeren en resultaten kunt interpreteren, op basis van wetenschappelijk aanvaarde normen.

Voedingsprincipes: deze module behandelt de voedingsprincipes met praktische manieren om het dieet van een cliënt te identificeren en goed onderbouwde aanbevelingen te doen, gebaseerd op de huidige wetenschappelijke principes van gezond eten.

Oefenprogramma's ontwerpen: leer ontwerpprogramma's ontwerpen op basis van huidige fitnessniveaus en doelen en zorg voor geluid, technisch correct met de principes van progressie en modificatie.

Wellness: deze module gaat in op de concepten van wellness en hoe wellness-praktijken praktisch toe te passen op fitnessprogramma's.

Motivatie en communicatie: begrijp theorieën over motivatie, doelen stellen en hoe u klanten kunt helpen met deze kennis.

Individuen of groepen leiden en instrueren

Individuele en groepsoefeningen geven: identificeer de belangrijkste aspecten van onderwijsoefeningen en leer klasplanning en hoe u veilige en effectieve oefensessies kunt geven.

Gezondheid en veiligheid

Veiligheid en risicomanagement: Plan, beheer en implementeer een strategie voor risicobeheer op de werkplek. Leer de onmiddellijke acties die nodig zijn in geval van blessures.

Speciale behoeften en beperkingen: inzicht krijgen in de criteria voor het trainen van een cliënt met speciale behoeften of een handicap; hoe u cliënten met een handicap kunt opnemen, helpen en ondersteunen, waarbij u oefeningen en de omgeving kunt aanpassen.

HIV en AIDS: deze module behandelt problemen rond HIV en AIDS, en geeft inzicht in de complexiteit van het trainen van mensen met HIV en AIDS.

Bedrijfsmanagement

Ondernemerschap en bedrijfsbeheer: leer de fundamenten van bedrijfsbeheer in de context van het runnen van een klein particulier bedrijf.

Fitness Facility Management: focus op risicobeheerplannen op basis van de huidige praktijk, die u inzicht zullen geven in de striktheid die gepaard gaat met het bedienen en beheren van uw eigen fitnesscentrum.

Communicatie op de werkplek: identificeer de meest geschikte communicatiemethode binnen de werkomgeving.

121231_66790095_3121439127881305_8284187904696123392_n.jpg

Toelatingseisen

De minimale aanbevolen vereiste voor toelating is het National Senior Certificate (NSC), elementaire prestatie (30-39%). Aanbevolen: minimaal 40% in het Engels.

Carrièremogelijkheden

  • Persoonlijke trainer
  • Corporate Welzijnsconsulent
  • Groepsoefening instructeur

getuigenissen

Hallo Chris,

Ik hoop dat het goed met je gaat. Heel erg bedankt voor je hulp en de uitstekende service in mijn aanvraag voor de online cursus van eta college!

Ik heb mijn bevestiging van aanmelding ontvangen en ben super enthousiast om me te kunnen inschrijven voor de cursus! Moet toegeven - dat als ik je hulp niet had gehad, ik de registratie waarschijnlijk niet op tijd zou hebben gedaan en mijn kans om mijn certificering te voltooien zou hebben gemist.

Dus weet alsjeblieft dat ik enorm dankbaar ben voor deze service die je me hebt geleverd - en zal eta aanbevelen aan iedereen die ik ken! Goed gedaan om mijn registratie zo pijnloos en soepel mogelijk te maken.

Ik kijk ernaar uit om binnenkort van je team te horen!

Bedankt,

Imke

Voor wie het aangaat,

De omgang met eta college, en met name Christopher Morris en de afdeling afstandsonderwijs, was een absoluut genot. De service was uitstekend en Chris heeft me zo vriendelijk geholpen met al mijn vragen en vragen. Ik kijk ernaar uit om lid te worden van het eta- team en heb hoge verwachtingen van de toekomst na mijn prettige ervaring met jullie tot nu toe.

Vriendelijke groeten,

Shaylee

Hallo Shani, (Shannette)

Ik hoop je goed en warm.

Ik wil gewoon ook heel hartelijk bedanken voor alle moeite en persoonlijke interesse die je in ons hebt geïnvesteerd.

Ik ben dankbaar dat de wereld nog steeds iemand zoals jij heeft en soms verlies ik het vertrouwen in de mensheid, maar je geeft me nieuwe hoop dat er geweldige mensen zijn.

Je bent een mooi persoon van binnen en van buiten, verander dat nooit voor iemand. Je aanwezigheid in elke menigte is een onmiddellijke gloed. Verlies nooit je magie. Je hebt een prachtig geschenk.

Terug aan het werk

houd van vrede en lipgloss

Najemeya

Whoop whoop - Bedankt Shereen

Ook bedankt voor je vriendelijke woorden - geeft me veel aanmoediging.

Ik zal binnenkort mijn Umpiring-logboek en certificaat indienen. Netball Zuid-Afrika zal tegen eind september een Coaching niveau 1-cursus houden, die ik zal doen net voordat ik wegga.

Nogmaals bedankt voor alles wat je voor mij en alle andere studenten doet, je bent een echte aanwinst voor de afdeling Afstandsonderwijs van eta .

Een fijne dag verder

Andrea

Beste Shereen,

Heel erg bedankt voor je hulp en steun tijdens mijn eerste jaar. Ik waardeer je begeleiding echt.

Wat is het plan voor volgend jaar en waar gaan we vanaf nu naartoe?

Ik wil graag voor mijn 2e jaar betalen. Wanneer begint het 2e jaar?

Vriendelijke groeten,

Graeme

Goede dag,

Mijn naam is Lonwabo, ik ben 20 jaar oud. Eerder dit jaar heb ik een nationaal certificaat in sportmanagement behaald via eta afstandsonderwijs.

De eerste drie maanden van 2017 was ik op de campus van eta Cape Town, maar besloot mijn studies over te zetten naar een online platform dat uitzonderlijk goed voor mij werkte.

Afstandsonderwijs heeft me geleerd hoe ik mijn tijd moet beheren, out-of-the-box denken en de professionaliteit die vereist is in de branche.

Ik geloof echt dat online studies de weg vooruit is. Een vriend van me zag hoe ik ervan genoot en hij raakte geïnteresseerd in dezelfde richting als hij zich inschreef. Mede-jongeren, of misschien zelfs oudere leden van de samenleving laten studeren via eta zou een droom zijn die uitkomt.

Mijn hart klopt voor eta ,

Ik hoop dat dit je goed vindt

Lonwabo

Goede dag Janice,

Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om jou en eta te bedanken, want ik heb veel geleerd via het afstandsonderwijsprogramma van het eta College. Ik gebruik nog steeds de notities en sjablonen van eerdere opdrachten en CASS-beoordelingen om me nu te helpen bij het runnen van een amateurclub. Ik zou het zeker nog een keer doen, maar het enige verschil was dat ik mijn tijd beter zou beheren. Ik worstelde eerlijk gezegd in het tweede jaar, vooral nadat de universiteit een papierloos systeem had veranderd, maar toen erin ging.

Bedankt dat je me op koers hebt gezet voor het bereiken van mijn levensdoelen en dromen,

Vriendelijke groeten,

Kabelo

Mijn tijd als student eta Afstandsonderwijs was als volgt:

Mijn twee jaar zijn goed geweest. eta afdeling Afstandsonderwijs is een uitstekende ervaring geweest, de docent heeft me uitstekend geholpen met waar ik niet begreep wat ik moest doen, zou altijd de tijd nemen om het op de best mogelijke manier uit te leggen, wat een grote hulp bij mij was goed, het beheer van eta DL is ook geweldig geweest, evenals zeer behulpzaam en geduldig en toch ook begripvol wat een goede zaak is. De reactiesnelheid, of het nu gaat om vragen of gewoon algemeen werkgebaseerd advies, was geweldig, ze reageren zo snel mogelijk. Het eta Connect-studentenstudieportaal is zeer efficiënt en gemakkelijk te gebruiken en is altijd fantastisch, omdat ik me nooit een keer verward voelde over wat ik moest doen.

De norm die eta Afstandsonderwijs hanteert, is geweldig en zal een grote hulp zijn voor elke student die is ingeschreven aan de hogeschool.

Bedankt,

Kirsten

Beste Chris,

Ik wilde mijn online ervaring met u delen.

eta afstandsonderwijs is technologisch ver vooruit WRT op de programma's die ze gebruiken, wat echt veel helpt.

Helaas was ik ten onrechte ingeschreven voor de coaching in plaats van het certificaat van fitness, maar dat werd snel verholpen door Shireen denk ik, en gelukkig heb ik niets gemist of iets in verband met mijn studies in gevaar gebracht.

Ik ben dol op het dashboard, omdat het gebruiksvriendelijk is, je herinnert aan opdrachten, tests, aankondigingen etc.

De tutor Aubrey Stout was erg behulpzaam. Hij zou snel reageren op mijn vele vragen en helpen via online chats.

Tot dusverre had ik een geweldige ervaring die in november zal eindigen.

Bedankt, eta Afstandsonderwijs, voor het geven van kwaliteitsonderwijs!

Met vriendelijke groet, Bernadette.

Interesse of wil je solliciteren? Bezoek: Distance Learning Intakes 2020

Onze volgende intake begint op 13 juli 2020 - WAARSCHUWING: GEEN LATE REGISTRATIES! - Inschrijvingen sluiten op 30 juni 2020.

Als u aanvullende informatie nodig heeft over eta Afstandsonderwijs of als u hulp nodig hebt bij het aanvragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen zodat ik u aan boord kan krijgen.

Chris Morris - 081 363 2708/2781 363 2708 (whatsapp)

Vriendelijke groeten,

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

eta College is a private higher education and training college specialising in qualifications that lead to employment in the sport and fitness industries.

eta College is a private higher education and training college specialising in qualifications that lead to employment in the sport and fitness industries. Lees Minder