Certificaat in strategisch leiderschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Je hoeft geen TOEFL-examenresultaat in te dienen om je aan te melden en te worden toegelaten tot de universiteit.

Overzicht

Het leveren van de specifieke kennis en praktische vaardigheden die vereist zijn voor de hedendaagse bedrijfsleiders

Hoewel het verstandig is om fundamenteel gezonde zakelijke beslissingen te nemen, vereist het effectief implementeren van die beslissingen een afzonderlijke reeks leiderschapsvaardigheden. Je moet in staat zijn om je visie te verwoorden, buy-in van je team te bereiken en vervolgens de organisatie motiveren en begeleiden tot actie.

CalSouthern's certificaat in strategisch leiderschap is ontworpen om u de kennis en praktische vaardigheden te geven om de 21e-eeuwse bedrijfsorganisaties effectief te leiden. Het innovatieve curriculum omvat meerdere onderwerpen, waaronder leiderschapsstrategieën, managementcommunicatie, human resources en conflicthantering, onder andere.

Alle zes cursussen (je neemt vier kernleidingscursussen en kiezen twee van de vier beschikbare keuzevakken) zijn op masterniveau, dus een bachelordiploma is een vereiste.

Het certificaat is een fantastische keuze voor huidige en aspirant-bedrijfsleiders, zelfs degenen die al een MBA hebben, maar die niet zijn blootgesteld aan een geconcentreerd curriculum voor gevorderd leiderschap. Het is ook een goede optie voor degenen die overwegen een graduate school te volgen, maar die nog niet klaar zijn om zich aan een opleiding te committeren. Als u dat wilt, kunt u de credits die u voor uw MBA verdient, toepassen.

uitkomsten

Na succesvolle afronding van het certificaat in strategisch leiderschap ontvangen studenten:

 • Het officiële certificaat van voltooiing, uitgegeven door het CalSouthern Registrar's Office en ondertekend door de decaan van de School of Business
 • 21 studiepunten op universitair niveau - zoals gedocumenteerd op uw officiële transcript - die kunnen worden toegepast op uw CalSouthern-masterdiploma of worden overgedragen aan een andere instelling *
 • Alle voordelen, services en bronnen die beschikbaar zijn voor CalSouthern-alumni
 • Een uitgebreid begrip op masterniveau van de strategische leiderschapstheorie en de praktische toepassing ervan

* Hoewel kredieten van regionaal geaccrediteerde instellingen zoals CalSouthern door andere universiteiten gemakkelijk worden geaccepteerd, is acceptatie naar goeddunken van de ontvangende instelling.

cursussen

CalSouthern's Certificate in Strategic Leadership is een 21-creditsprogramma, bestaande uit de volgende zes verplichte vakken:

 • SLDR 86000 Essentiële concepten voor strategisch management en leiderschap - 3 credits
 • SLDR 86001 Rol van leiderschap in communicatie voor strategisch beheer - 3 Credits
 • SLDR 86002 Effectieve vaardigheden voor menselijke relaties voor leiders - 3 credits
 • SLDR 86003 Leiderschap voor het bevorderen van strategische bedrijfsverantwoordelijkheid - 3 punten
 • SLDR 86004 Strategieën en oplossing voor conflictbeheer - 3 credits
 • SLDR 86005 Leiderschapsstrategieën voor het ontwikkelen van high-performance teams - 3 credits
 • SLDR 86006 Klantenservice leiderschap - 3 credits

Ermee beginnen

Aan de slag gaan op uw CalSouthern-certificaat in strategisch leiderschap is een snel en eenvoudig proces. Er zijn geen toelatingsexamens en cursussen starten het hele jaar door maandelijks; u kunt uw programma beginnen zodra uw planning dit toelaat. Voer deze vier stappen uit:

 • Vul uw inschrijvingstoepassing in
 • Dien uw officiële academische afschriften van uw undergraduate degree-programma in
 • Betaal je $ 75 aan aanmeldingskosten
 • Na acceptatie, onderteken je je inschrijfovereenkomst

Nadat de ondertekende deelnamecontract is ontvangen, neemt uw academische ondersteuningsteam contact met u op met uw academische adviseur en de studentensuccesadviseur. Zij zullen de begindatum van je eerste cursus bevestigen en je een snel, maar grondig oriënteringsproces voorstellen dat je alle informatie geeft die je nodig hebt om te beginnen. En ze zijn er voor u bij elke stap om te zorgen dat u uw certificaatprogramma met succes voltooit.

Laatst bijgewerkt op Mei 2019

Over de school

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Lees meer

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Lees Minder