Certificaat van bekwaamheid in Autisme Studies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Autisme is een groeiende zorg voor gezinnen en opvoeders naarmate het aantal diagnoses stijgt: volgens de Centers and Disease Control is 1 op 68 kinderen geïdentificeerd met de stoornis, die zich voordoet in alle raciale, etnische en sociaal-economische lijnen.

Om aan deze groeiende behoefte tegemoet te komen, biedt de universiteit van Sint-Jozef certificaten aan voor opvoeders met verschillende opleidingsachtergronden en professionele uitkomsten. De mogelijkheden en uitdagingen van elk individu met een autismespectrumstoornis zijn uniek, daarom bieden deze certificeringen een uitgebreide opleiding in onderwerpen zoals gedragsanalyse en ontwikkeling van sociale vaardigheden om u voor te bereiden om leden van deze populatie bij te staan ​​en te machtigen.

Degenen die niet beschikken over een bachelordiploma of niet willen gaan naar de Board Certified Assistant Behavior Analyst (BCaBA) Examencertificering kan kiezen voor het Certificate of Proficiency in Autism Studies door alleen de vijf niet-practicumcursussen te nemen in het autisme-studieprogramma. Houd er rekening mee dat financiële hulp niet beschikbaar is voor deze optie.

Tegenwoordig is er meer inzicht in de specifieke behoeften van autistische personen, wat de behoefte aan professionals met expertise op het gebied van onderzoek en beste praktijken met betrekking tot het onderwijzen en verzorgen van hen aantrekt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder