Filter
Certificaat
Tempo: Deeltijd

Beste Online Certificaten in Communicatiemanagement 2019/2020

Een certificaat is een programma met een educatieve focus die kan worden verdiend in ongeveer twaalf maanden, afhankelijk van de prestaties van leerlingen. Deze programma's bieden training in een bepaald gebied, en ze kunnen helpen afgestudeerden hun winstpotentieel te verhogen. 

Inzicht in zowel de fijne kneepjes en het grotere plaatje is onderdeel van de taak van een communicatie-management specialist. Brand management, public relations, media management en marketing allemaal samen te voegen en kruisen als deze professionele werkt op te bouwen en onderhouden van het imago van een bedrijf en haar producten.

Online Certificaat Programma in Communicatiemanagement

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Communicatiemanagement

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

De hedendaagse communicatiewereld wordt voortdurend uitgebreid en professionals uit vrijwel elke branche hebben de kritische vaardigheden en kennis nodig om een breed sca ... [+]

Overzicht

De hedendaagse communicatiewereld wordt voortdurend uitgebreid en professionals uit vrijwel elke branche hebben de kritische vaardigheden en kennis nodig om een breed scala aan communicatiestrategieën binnen hun organisaties te beheren.

Of u nu een leidende positie bekleedt of klaar bent om uw carrière vooruit te helpen, het volledig online programma Strategic Communication Management Specialized Studies bereidt u voor op succes door uw kennis van een verscheidenheid aan moderne communicatiehulpmiddelen en -kanalen te vergroten en te gebruiken ze effectief.

Wie zou moeten bijwonen

Middelbare tot hogere managers die momenteel hun bedrijf leiden (of ernaar streven)

... [-]
Verenigde Staten Irvine VS Online
September 2020
Engels
Deeltijd
6 - 12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Purdue University Online

Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het c ... [+]

Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het certificaatprogramma is een snelle manier om je professionele vaardigheden te verbreden met training die een beter begrip van impactvolle communicatie biedt. Dit online diploma-uitreikingsprogramma kan binnen 24 weken worden afgerond. De cursussen binnen het certificaatprogramma brengen snel de vaardigheden en het vertrouwen naar u toe om te voldoen aan de communicatiebehoeften van uw organisatie op verschillende platforms.

We eisen dat studenten een bachelordiploma behalen om in aanmerking te komen voor toelating tot het online Graduate Certificate in het programma Strategic Communication Management, maar onze studenten komen uit alle verschillende educatieve en professionele achtergronden. De reden: professionele communicatievaardigheden zijn wenselijk in elk beroep. Het online Graduate Certificate in het Strategic Communication Management-programma van Purdue leert u hoe u een effectieve communicatiestrategie plant, uitvoert en evalueert om het bereik en de impact van uw organisatie te vergroten.... [-]

Verenigde Staten West Lafayette
Januari 2020
Engels
Deeltijd
24 weken
Online
Lees meer in Nederlands