Onlinegraad.nl

Beste Online Certificaat Programma's in Duurzaamheidsstudies 2019/2020

Een certificaat is een educatief doel voor veel studenten die willen hun zichtbaarheid onder agressieve sollicitanten te verbeteren. Certificaten kunnen helpen studenten met een verhoogde vaardigheden en ervaring in een aantal verschillende disciplines, zoals het bedrijfsleven, financiën, gastvrijheid, leiderschap en management.

Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een geavanceerde graad in duurzaamheid leert over relevante onderwerpen, met inbegrip van de wetenschap en de politiek van de klimaatverandering, de ontwikkeling, de armoede en de sociale verantwoordelijkheid van de grotere bedrijven. De meeste programma's ten minste twee jaar lang.

Online Certificaat Programma in Duurzaamheidsstudies

2 Resultaten in Duurzaamheidsstudies Filter

Professioneel certificaat in duurzaamheid

edX
Online Voltijd Deeltijd 16 weken September 2019 Verenigde Staten Cambridge +1 more

Leer hoe u best practices op het gebied van duurzaamheid implementeert om een succesvol, duurzaam groot sportevenement te creëren en te organiseren.

loop van gecertificeerde expert in klimaat en financieren van duurzame energie

Frankfurt School of Finance & Management
Online Deeltijd 6 maanden Vraag informatie aan Duitsland Frankfurt am Main

Klimaatverandering staat hoog op de agenda van regeringen over de hele wereld. De structurele verandering van het mondiale energiesysteem is reeds aan de gang. De nieuwe gekoppelde e-learning cursus over Klimaat & Renewable Energy Finance kunnen deelnemers twee verschillende perspectieven naar deze kwestie te begrijpen. Aan de ene kant, de ...