ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Duurzaamheidsstudies 2020 in Noord-Amerika

Een certificaat is een academisch programma dat wordt gebruikt om studenten te helpen leren gespecialiseerde vaardigheden voor een bepaalde baan of beroep. Afhankelijk van de loopbaan, kunnen de certificaten met het oog worden verlangd dat zij in aanmerking komen voor promoties of loonsverhogingen.

Het nastreven van een graad in duurzaamheid is een ongelooflijk lonende inspanning, hoewel er veel moeilijke kwesties en debatten die voortvloeien uit dit onderwerp. Het begrip van de betekenis van duurzaamheid aan de gezondheid van de wereld en de gemeenschap is een relatief nieuwe discussie onder wetenschappers en leiders.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Certificaat Programma Online in Duurzaamheidsstudies in Noord-Amerika

2 Resultaten in Duurzaamheidsstudies, Noord-Amerika Filter

Afgestudeerd certificaat in weer- en klimaatanalyse

Penn State College of Earth and Mineral Sciences
Graduate Certificate
<
Deeltijd
Engels
Online

Veel van de economieƫn van de wereld zijn gevoelig voor weers- en klimaatrisico's en het minimaliseren van onzekerheid is een prioriteit geworden onder toonaangevende commerci ...

Lees meer

Professioneel certificaat in duurzaamheid

edX
Certificaat
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
16 weken
Engels
Online

Leer hoe u best practices op het gebied van duurzaamheid implementeert om een succesvol, duurzaam groot sportevenement te creƫren en te organiseren.

Lees meer