Onlinegraad.nl

Vergelijk Online Certificaten in Duurzaamheidsstudies in de Verenigde Staten 2019/2020

Certificaat programma's, die kunnen worden verdiend in ongeveer een jaar, bestaan ​​uit academische klassen die worden aangeboden op verschillende vaardigheden en niveaus. Undergraduate evenals studenten, afhankelijk van hun vakgebied, kunnen de certificaten te verkrijgen.

Het nastreven van een graad in duurzaamheid is een ongelooflijk lonende inspanning, hoewel er veel moeilijke kwesties en debatten die voortvloeien uit dit onderwerp. Het begrip van de betekenis van duurzaamheid aan de gezondheid van de wereld en de gemeenschap is een relatief nieuwe discussie onder wetenschappers en leiders.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Online Certificaat Programma in Duurzaamheidsstudies in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Duurzaamheidsstudies, Verenigde Staten Filter

Professioneel certificaat in duurzaamheid

edX
Online Voltijd Deeltijd 16 weken September 2019 Verenigde Staten Cambridge +1 more

Leer hoe u best practices op het gebied van duurzaamheid implementeert om een succesvol, duurzaam groot sportevenement te creëren en te organiseren.