close

Filters

Resultaten weergeven

Online Cursus Studies in Economische studies in Spanje 2020

Een certificaat is een programma met een educatieve focus die kan worden verdiend in ongeveer twaalf maanden, afhankelijk van de prestaties van leerlingen. Deze programma's bieden training in een bepaald gebied, en ze kunnen helpen afgestudeerden hun winstpotentieel te verhogen. Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden… Meer informatie

Een certificaat is een programma met een educatieve focus die kan worden verdiend in ongeveer twaalf maanden, afhankelijk van de prestaties van leerlingen. Deze programma's bieden training in een bepaald gebied, en ze kunnen helpen afgestudeerden hun winstpotentieel te verhogen. 

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden opgeleid om te begrijpen hoe zowel individuele acties als massatrends de economie beïnvloeden. Velen specialiseren zich in bepaalde vakgebieden, zoals openbaar beleid, bedrijfseconomie en consumentengedrag.  

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Online Certificaat in Economische studies in Spanje

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
UADIN Business School
Spanje Online, Spanje

SAP Master S / 4HANA Finance

SAP Master S / 4HANA Finance -
Certificaat
Voltijds
Deeltijd
180 uur
Spaans
sep 2020
Online

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op