$close

Filters

Resultaten weergeven

Online Cursus Studies in Game Design 2021/2022

Een certificaat is een programma dat is ontwikkeld om individuen te helpen specifieke kennis op te doen over een onderwerp. Hierdoor kunnen individuen vaak beter zichtbaar zijn in hun carrière en kunnen ze binnen een jaar worden opgenomen. Wat is een certificaat in gameontwerp? Om te beginnen verwijst game-ontwerp naar een veld dat is gespecialiseerd in de digitale ontwikkeling van een game. Di… Meer informatie

Een certificaat is een programma dat is ontwikkeld om individuen te helpen specifieke kennis op te doen over een onderwerp. Hierdoor kunnen individuen vaak beter zichtbaar zijn in hun carrière en kunnen ze binnen een jaar worden opgenomen.

Wat is een certificaat in gameontwerp? Om te beginnen verwijst game-ontwerp naar een veld dat is gespecialiseerd in de digitale ontwikkeling van een game. Dit is een cursus waarin individuen kennis kunnen opdoen over hoe games worden ontworpen, de visuele aspecten van gameontwerp, de ontwerpformule, en hoe moeilijk levels worden gevormd, en de aspecten die gaan over het ontwikkelen van een wereld en personages. Deelnemers kunnen leren hoe ze programmeertalen kunnen gebruiken om spellen te bouwen, en kunnen 2D- en 3D-omgevingen ontwerpen die op verschillende spelplatformen kunnen worden gebruikt.

Studenten die een certificaat in gameontwerp behalen, kunnen volledig worden uitgerust met alle vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de gameontwerpindustrie. Dat omvat kennis van computercodering, creatieve vaardigheden om games vanaf de grond af te ontwerpen en kritisch denkvermogen om problemen op te lossen tijdens ontwikkelingsstadia.

Een certificaat in het spelontwerp kan van instelling tot instelling verschillen. Daarom wordt aanbevolen dat studenten prospectieve programma's grondig onderzoeken om het programma te vinden dat perfect is voor hun doelen.

Gameontwerpers streven er voortdurend naar nieuwe games te maken die gamers uitdagen. Een certificaat in gameontwerp kan individuen toelaten om het personeel te betreden als een spelontwerper die met bedrijven samenwerkt om nieuwe games te ontwikkelen. Andere opties zijn werken als grafisch ontwerper, een multimedia-artiest, een animator, een software-ontwikkelaar of een computer-systeemanalist.

Met een certificaat in game-design kan een nieuw carrièrepad op je wachten. Er zijn instellingen over de hele wereld die dit programma aanbieden, evenals online programma's die ideaal zijn voor mensen die meer flexibiliteit nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
edX
Cambridge, Verenigde Staten

Deze cursussen leiden je door de meest populaire undergraduate-cursus op Harvard, CS50, een inleiding tot informatica.

Deze cursussen leiden je door de meest populaire undergraduate-cursus op Harvard, CS50, een inleiding tot informatica. -
Certificaat
Voltijds
Deeltijd
2 - 4 maanden
Engels
sep 2021
Online
 
edX
Cambridge, Verenigde Staten

Ontdek wat een succesvolle game-ontwerper doet en hoe hij denkt.

Ontdek wat een succesvolle game-ontwerper doet en hoe hij denkt. -
Certificaat
Voltijds
Deeltijd
25 weken
Engels
sep 2021
Online