ONLINESTUDIES

Online Certificaten in Interdisciplinaire Studie in de Verenigde Staten 2020

Een certificaat is een academische opleiding die zich richt op een specifiek vakgebied. Deze programma's zijn ideaal voor studenten die momenteel werken, maar willen verhogen hun kennis of vaardigheden in aanmerking te komen voor loopbaanontwikkeling en een beter betalende posities.

Interdisciplinaire studie is een academisch gebied dat twee of meer onderwerpen zoals economie en geschiedenis omvat. Interdisciplinaire studies laten studenten over grenzen heen nadenken en onderwerpen combineren om te voldoen aan de behoefte aan samenvoeging van beroepen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Certificaat Programma in Interdisciplinaire Studie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Interdisciplinaire Studie, Verenigde Staten Filter

Human services certificaat (hsv)

Piedmont University Online
Certificaat
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

De online certificaat programma in de menselijke diensten is gericht op diegenen die of momenteel werkzaam in het gebied van de menselijke diensten die niet zijn afgestudeerd ...

Lees meer