ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Kleuteronderwijs 2020

Certificaten zijn specifieke programma's die binnen een jaar kunnen worden afgerond en bieden gespecialiseerd leren op een bepaald gebied, zoals financiën of bedrijven. Deze programma's kunnen individuen helpen hogere posities in hun carrière te bereiken.

Wat is een certificaat in het voorschools onderwijs? Met dit certificaat kunnen individuen kennis opdoen over de fundamenten van de kindertijd, hoe kinderen groeien en leren, en wat de beste manieren zijn om kinderen te onderwijzen. Deelnemers kunnen leren over kinderpsychologie, ontwikkeling van kinderen en de rechten van kinderen. Specifieke onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer ethische kwesties, theoretische benaderingen van leren en onderwijzen, en sociale en familiale betrokkenheid bij kinderen. Dit certificaatprogramma kijkt over het algemeen naar kinderen en kinderen vanaf de geboorte tot acht jaar oud.

Via dit certificaat kunnen individuen ervaring opdoen met kritisch denken als het van toepassing is op het oplossen van problemen, luistervaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit zijn allemaal belangrijke vaardigheden op de werkplek, vooral als een aanbieder van kinderopvang.

Een certificaat voor kleuteronderwijs zal verschillende kosten hebben, afhankelijk van de gekozen instelling. Het wordt aanbevolen dat individuen hun opties onderzoeken voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Het behalen van een certificaat in het onderwijs voor kleuters is een belangrijke stap voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière bij kinderen. Sommige opties voor een carrière die dit certificaat op prijs stellen zijn onder meer een directeur kinderopvang, een assistent-leraar, een maatschappelijk werker die gespecialiseerd is in kinderen, een aanbieder van kinderopvang, een privé oppas, of zelfs een specialist voor vroege interventie. Veel beroepen die met kinderen werken, kunnen dit certificaat vereisen, waardoor u zich kunt onderscheiden in een massa potentiële kandidaten voor een nieuwe of hogere positie.

Met een certificaat voor voorschools onderwijs kunnen nieuwe carrièremogelijkheden beschikbaar zijn. Over de hele wereld bieden scholen deze certificaatprogramma's aan. Er zijn ook online programma's die ideaal zijn voor studenten die meer flexibiliteit nodig hebben. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Kleuteronderwijs Filter

Montessori Infant Toddler certificaatcursus 0-3 jaar

International Montessori Institute
Certificaat
04 May 2020
<
Voltijd
Spaans
Engels
Italiaans
Chinese
Online

Studenten leren de pedagogische principes die de Montessori-methode begeleiden. Na het succesvol afronden van deze cursus, kunnen studenten een diep inzicht krijgen in de ontw ...

Lees meer

Online certificaatprogramma's (ECE-trauma)

Concordia University Portland
Certificaat
jan 2020
<
Deeltijd
<
8 maanden
English
Online

Krijg kennis en vaardigheden die verder gaan dan het gewone - verdien een certificaat van Concordia.

Lees meer

Vroegschoolse educatie certificering

Piedmont University Online
Certificaat
sep 2020
<
Deeltijd
Engels
Online

Curriculum van de Early Childhood Education Certification programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op de kinderopvang omgevingen voor kinderen vanaf de geboorte te ...

Lees meer

Leraar vroege kinderjaren

UMaineOnline (University of Maine)
Graduate Certificate
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

Early Childhood Teacher: Maine heeft een nieuwe eis dat leraren die werkzaam zijn in de openbare school Pre-K klaslokalen moeten houden, of te werken in de richting, Endorseme ...

Lees meer

Montessori Early Childhood-niveau Certificaatcursus 3-6 jaar

International Montessori Institute
Certificaat
04 May 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Spaans
Chinese
Engels
Online

Studenten leren de pedagogische principes die de Montessori-methode begeleiden. Na het succesvol afronden van deze cursus kunnen studenten een diep inzicht krijgen in de ontwi ...

Lees meer