Onlinegraad.nl

Vind Online Certificaat Programma's in Noord-Amerika 2019

Certificaat programma's, die kunnen worden verdiend in ongeveer een jaar, bestaan ​​uit academische klassen die worden aangeboden op verschillende vaardigheden en niveaus. Undergraduate evenals studenten, afhankelijk van hun vakgebied, kunnen de certificaten te verkrijgen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Certificaat in Noord-Amerika Online

gevonden resultaten Filter

Online Graduate Certificate in Emergency Management

Adelphi University
Campus Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Garden City

Het online Graduate Certificate in Emergency Management van de Adelphi University studenten efficiënt en effectief kennis en vaardigheden aan die van toepassing zijn op elke discipline en branche, in slechts één jaar. Zoals recente gebeurtenissen aantonen, moeten managers in organisaties van elke omvang en elke regio worden voorbereid wanneer er een noodsituatie toeslaat.

Certificaat in Data Analytics

Emerson College
Online 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Boston

Ons certificaatprogramma is bedoeld voor werkende professionals die graag kritische, veelgevraagde gegevensanalysevaardigheden willen opdoen. Na voltooiing van het certificaat hebben studenten de mogelijkheid om een ​​aanvraag in te dienen om door te gaan en het volledige studieprogramma af te ronden. Earned credit van het certificaatprogramma wordt toegepast op het masterprogramma.

Beroepstherapie Geavanceerd professioneel certificaat in praktijk op school

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Online Deeltijd 3 semesters Januari 2020 Verenigde Staten Medford

The Tufts Department of Occupational Therapy Advanced Professional Certificate in School-based Practice is een online certificaat zonder verblijf, ontworpen voor werkende schoolprofessionals.

Certificaat in strategisch leiderschap

California Southern University
Online Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa

CalSouthern's certificaat in strategisch leiderschap is ontworpen om u de kennis en praktische vaardigheden te geven om de 21e-eeuwse bedrijfsorganisaties effectief te leiden. Het innovatieve curriculum omvat meerdere onderwerpen, waaronder leiderschapsstrategieën, managementcommunicatie, human resources en conflicthantering, onder andere.

Gecertificeerde cursus: basisprincipes van bedrijfskunde

Florida Christian University
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Orlando

Het Certificate Program in Business Administration biedt een solide basis voor de principes van business en management. Het curriculum geeft u een overzicht van de belangrijkste gebieden die relevant zijn voor bedrijfsleiders en beleidsmakers die in verschillende organisaties werken - van gevestigde bedrijven tot innovatieve startups.

Post-bachelordiploma in International Research Administration Management

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Deeltijd 1 - 5 jaren September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

Het Graduate Certificate in International Research Administration Management wordt aangeboden als een stand-alone optie, of als een extra referentie voor degenen die de MS in Research Administration graad behalen. In vijf gerichte cursussen, verken je de toepassing van internationaal onderzoek en contracting, en bereid je je voor op een carrière in het beheren van internationaal gesponsord onderzoek.

Graduate Certificate in Strategic Communication Management

Purdue University Online
Online Deeltijd 24 weken Januari 2020 Verenigde Staten West Lafayette

Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het certificaatprogramma is een snelle manier om je professionele vaardigheden te verbreden met training die een beter begrip van impactvolle communicatie biedt. Dit online diploma-uitreikingsprogramma kan binnen 24 weken worden afgerond.

Green Belt-certificering

Universidad Tecmilenio
Online Deeltijd 2 maanden Juli 2020 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosí Culiacán Mazatlán Guadalajara Cancún Veracruz Puebla Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Querétaro Durango Cuernavaca Mexico-Stad Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juárez Villahermosa Nuevo Laredo +21 more

Groene gordels zijn verandermiddelen die zijn opgeleid in Lean en Six Sigma-methodologieën en in staat zijn om projecten met hoge impact uit te voeren. Neem deel aan en leid projecten onder de voogdij van de Black Belt. Ze besteden 20% van hun tijd aan verbeteringsprojecten.

Internetmarketingcertificaat

Benedictine University Online
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Lisle

Het online internetmarketingcertificaat is vakkundig ontworpen door marktleiders om zich aan te passen zo snel als het web verandert.

Wilson Reading System-certificering

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Saint Joseph's University biedt een van de weinige online trainingsprogramma's ter wereld voor het populaire Wilson Reading System® voor studenten met speciale behoeften. Na afronding zullen afgestudeerden de Wilson Reading System® certificering ontvangen en bereid zijn om multisensorisch leesonderwijs aan studenten te geven in verschillende settings. Het collegegeld voor dit 10-urenprogramma is $ 750 per krediet uur, plus een extra $ 300 Wilson-prijs per cursus.

Enterprise Resource Planning-certificaat

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Scranton

De University of Scranton biedt een online Certificate of Enterprise Resource Planning op graduate niveau, waarmee u uw positie kunt veiligstellen - en mogelijk uw beloning in het bloeiende ERP-veld kunt verhogen.

Post-mastercertificaat op het gebied van pedagogisch leiderschap en administratie

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Washington D.C.

GW's post-mastercertificaat op het gebied van onderwijsleiderschap en -administratie is bedoeld voor studenten die houder zijn van een masterdiploma en in slechts één jaar tot 18 studiepunten geloofsbrieven willen behalen.

Certificaat in Toegepaste Counseling Studies

Kelowna College of Professional Counselling
Online Voltijd 7 maanden Open Inschrijving Canada Kelowna

Specialisatie - de volgende stap in het verbreden van uw klinische praktijk. Het certificaat in toegepaste counselingstudies is bedoeld voor counselors en therapeuten die hun klinische praktijkgebieden willen uitbreiden en carrièremogelijkheden willen creëren in privépraktijken en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. Het gespecialiseerde curriculum biedt praktische kennis en vaardighedentraining, geschikt voor alle soorten counseling-instellingen. Beoefenaars kunnen kiezen uit een breed assortiment van cursussen.

Computer Forensics-certificaat

Utica College Online
Online Deeltijd 1 jaar Januari 2020 Verenigde Staten Utica

Het Computer Forensics-certificaat van geavanceerde studies leert studenten hoe ze computer- en netwerkforensische hulpmiddelen en technieken kunnen toepassen om cybercriminaliteit, fraude, terrorisme, kinderpornografie en andere illegale activiteiten te onderzoeken. Het 18 credit-certificaat dat in slechts één jaar kan worden afgerond, kan naadloos worden overgezet naar een geavanceerde graad aan het Utica College. De cursussen helpen ook studenten voor te bereiden op het testen van EC-Council Certified Hacking Forensic Investigator (CHFI) professionele certificering.

Applied Behavior Analysis Certificate

George Mason University Online
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Fairfax

Het online afgestudeerde certificaat in Toegepaste Gedragsanalyse wordt aangeboden door George Mason University, die geavanceerde studie biedt voor leraren, schoolleiders en anderen die hun eigen opleiding willen bevorderen.