26 online Certificaat Opleidingen in Onderwijskunde in Verenigde Staten for 2024

online Certificaat Opleidingen in Onderwijskunde in Verenigde Staten for 2024Filter
    • USA Online, Verenigde Staten

    Deeltijd

    9 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het opbouwen van vaardigheden bij het ontwikkelen en leveren van online leren is een integraal onderdeel van de taak om online te trainen. Nu bedrijven steeds meer de waarde van online leren inzien, moeten trainingsfuncties gelijke tred houden met de vooruitgang in instructiemethoden en nieuwe technologie. Het is van cruciaal belang dat trainingsprofessionals up-to-date blijven met veranderingen in de manier waarop training wordt geproduceerd en gegeven.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het online Post-Master's School Superintendent-certificaat van East Central University is ontworpen voor onderwijsprofessionals die ernaar streven om door te stromen naar topleidersposities en biedt de vaardigheden die u nodig hebt om uw professionele doelen te bereiken. Het programma wordt gegeven door professionals met ervaring als superintendent en onderzoekt de geavanceerde juridische aspecten van het onderwijs om ervoor te zorgen dat je voorbereid bent om de Oklahoma-certificeringstest voor schoolsuperintendents te halen.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    6 maanden

    Afstand leren

    Engels

    AU Online's Special Education Endorsement (LBS 1) bereidt u voor om effectief te werken met studenten met verschillende handicaps. Je voltooit een uitgebreid curriculum, leert huidig onderzoek te evalueren en onderzoek in de klas te doen, terwijl je profiteert van de diverse ervaringen van onze hechte gemeenschap. Het ISBE-goedgekeurde programma is afgestemd op de Illinois Professional Teaching Standards. Studeer af in slechts zes maanden.

    • Gainesville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het online Education Specialist: Teacher Leader-programma van de University of West Alabama zal je voorbereiden om je carrière als onderwijzer naar een hoger niveau te tillen. Terwijl je in je eigen tempo door het programma vordert, kom je in aanraking met onderwerpen als leiderschap, coaching, mentorstrategieën, curriculum en onderzoeksmethoden.

    • Winona, Verenigde Staten

    Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Het online afgestudeerde certificaat Teaching, Training and Leading with Technology van Saint Mary's University of Minnesota bereidt je voor op het integreren van dynamische, op samenwerking gebaseerde technologische hulpmiddelen in het leerproces. Van praktische leeroefeningen in het volledig online klaslokaal, zult u in staat zijn om de meest effectieve manieren te gebruiken om door technologie verbeterde instructie te creëren en te implementeren die het leren van studenten bevordert.

    • Campbellsville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    6 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Voor docenten die studenten in verschillende contexten willen ondersteunen, biedt de online Director of Pupil Personnel-certificering van Campbellsville University u de tools om uw carrière in administratieve rollen vooruit te helpen. Als pleitbezorger voor studenten zal het certificaatprogramma van 12 studiepunten, beschikbaar als een traditioneel of optie 6-programma, je voorbereiden om een christelijke dienende leider te worden die studenten het platform geeft om te slagen op school en daarbuiten.

    • Irvine, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het College of Education heeft een internationaal erkend programma in Engelse instructiepedagogiek aangenomen. Het staat bekend om zijn innovatieve methodologie van Engelse pedagogiek met bewezen succes op Engelse educatieve scholen over de hele wereld.

    • Naperville, Verenigde Staten

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Mensen die trauma-gebeurtenissen in de kindertijd hebben meegemaakt, zijn mogelijk meer vatbaar voor fysieke en gedragsmatige gezondheidsproblemen.Bovendien kunnen ze aanzienlijke stress ervaren in verband met gezin, school en werk.De trauma-geïnformeerde opleiding die u in het certificeringsprogramma van North Central College ontvangt, zal u helpen invloed uit te oefenen op kinderen en adolescenten door responsieve systemen te creëren die zijn gericht op sterke punten en genezing.De missie van het programma is om theoretisch en praktisch toegeruste, zorgzame, toegewijde en competente trauma-geïnformeerde opvoeders, leiders en dienstverleners voor te bereiden.Bovendien bouwt het kennis en vaardigheden op voor degenen die met jongeren werken, waarbij complexe trauma-gebeurtenissen een deel van hun verhalen kunnen zijn.Gecentreerd op een fundament van volksgezondheidsconcepten, biedt het een concreet begrip van de invloed van toxische stress op de ontwikkeling, het leren en de gezondheid van de hersenen.

    • Pittsburgh, Verenigde Staten

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    Ons volledig online Superintendent Letter of the Eligibility-certificaatprogramma is bedoeld voor professionele docenten met ten minste zes jaar relevante professionele ervaring in een educatieve omgeving die verband houdt met het instructieproces.

    • San Diego, Verenigde Staten

    Engels

    Leer Engels in het buitenland - Heb je interesse om als docent Engels over de hele wereld te werken? Het online TESOL & TEFL-certificaatprogramma van UNI-Prep kwalificeert een persoon om internationaal als docent Engels en ESL / EFL te werken. Het programma is volledig online en duurt 120 uur. Omdat de cursus online is, kun je overal ter wereld studeren, zolang je een computer met een internetverbinding hebt. Daarnaast is er geen vast schema dat je moet volgen, dus je kunt op je eigen schema studeren.

    • Montana, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Bouw je eigen General Studies-certificaat uit een scala aan cursussen. Dit programma van 18 studiepunten heeft één vereiste cursus van 3 studiepunten, RELS 1080 Understanding the Teachings of the Ascended Masters. Studenten selecteren de extra 15 studiepunten op basis van hun unieke interesses.

    • Online USA

    Engels

    Ons online certificaatprogramma in Child Advocacy Studies (CHAS) geeft deelnemers aan de klas de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om gevallen van kindermishandeling competent te beheren. Dit programma is bedoeld voor professionals die 60 credit-uren hebben van een geaccrediteerde instelling en voldoen aan de toelatingseisen van de University of Arkansas.

    • Online USA

    Afstand leren

    Engels

    Het Teaching Online Certificate (TOC) -programma dat wordt aangeboden via Martin Luther College (MLC) is bedoeld voor docenten die de vaardigheden en strategieën willen ontwikkelen en verbeteren die nodig zijn om zeer effectieve online docenten te worden.