Onlinegraad.nl

Top Online Cursus Studies in Onderwijzen 2019/2020

Een certificaatprogramma kan een geweldige manier zijn voor studenten om hun opleiding voort te zetten zonder zich in een meer gevorderde mate in te schrijven. Dit programma is meestal ontworpen om studenten gespecialiseerde kennis te geven in hun gekozen loopbaangebied en bereidt hen gewoonlijk voor op het volgen van een beroepsopleiding.

Wat is een certificaat in het lesgeven? Door middel van casestudy's en praktijkonderwijs bereidt dit type programma in het algemeen personen voor op het onderwijzen van rollen door hen te voorzien van gespecialiseerde kennis over de ontwikkeling van kinderen en adolescenten. Studenten bestuderen gewoonlijk gelijkheid, inclusie en diversiteit naast het leren hoe ze jongere leerlingen adequaat kunnen ondersteunen. Het programma kan ook betrekking hebben op het ontwikkelen en implementeren van effectieve leerstrategieën.

Een certificaat in het onderwijsprogramma biedt studenten meestal de mogelijkheid om drie kerncompetenties aan te scherpen die hen kunnen helpen slagen in hun gekozen carrière. Sterke communicatieve vaardigheden zijn meestal uiterst nuttig voor zowel het onderwijzen als voor persoonlijke inspanningen. Leiderschap en probleemoplossende vaardigheden kunnen ook nuttig zijn in de klas, waardoor studenten kunnen uitblinken in het onderwijzen van functies.

Om erachter te komen hoeveel het kost om je in te schrijven voor een certificaatprogramma, is de beste manier om direct contact te zoeken met scholen van belang. Omdat geen twee scholen hetzelfde zijn, varieert de collegegeldprijs sterk.

Een certificaat in het onderwijs kan studenten kwalificeren voor een breed scala aan loopbanen binnen het onderwijs. Sommigen kiezen ervoor om docent of onderwijsassistent te worden, terwijl anderen er de voorkeur aan geven om als docent te werken, hetzij voor persoonlijke klanten, hetzij voor educatieve bedrijven. Degenen die ook een achtergrond in de psychologie hebben, kunnen posities kiezen als schoolbegeleiders. Banen als opdrachtgevers, verkopers van educatieve benodigdheden of consultants zijn andere opties.

Voor velen zijn flexibele onderwijsprogramma's een noodzaak. Met meer scholen dan ooit tevoren, zowel online als persoonlijk, kunnen studenten een schema maken dat werkt met hun drukke leven. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

9 Resultaten in Onderwijzen Filter

Ondersteunend onderwijzen

SFH StudyFromHome
Online Voltijd Deeltijd 8 - 12 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Wolverhampton +1 more

Het ondersteunend onderwijs en leren op schoolniveau Certificaat van niveau 3 is geschikt voor mensen die al werken of vrijwilligerswerk doen op een school in de rol van onderwijsassistent, klaslokaalassistent of ondersteuningsassistent voor leren. Het is gericht op die studenten die rechtstreeks onderwijs en leren ondersteunen van leerlingen in een gebied dat specialistische kennis en vaardigheden vereist.

Ondersteunend onderwijzen

SFH StudyFromHome
Online Voltijd Deeltijd 8 - 12 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Wolverhampton +1 more

Het ondersteunend onderwijs en leren op schoolniveau Certificaat van niveau 3 is geschikt voor mensen die al werken of vrijwilligerswerk doen op een school in de rol van onderwijsassistent, klaslokaalassistent of ondersteuningsassistent voor leren. Het is gericht op die studenten die rechtstreeks het leren en onderwijzen van leerlingen ondersteunen in een gebied dat gespecialiseerde kennis en vaardigheden vereist.

Het ondersteunen van onderwijs en leren op scholen level 3 certificaat (QCF)

UK Open College
Online Deeltijd 180 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Deze flexibele afstandsonderwijs cursus is beschikbaar voor leerlingen in de leeftijd 16+ die geïnteresseerd zijn in het werken binnen een school als een assistent, klaslokaal assistent of ondersteuning bij het leren assistent in de belangrijkste fase 1 of hoger zijn.

Het ondersteunen van onderwijs en leren in de scholen 2-niveau (QCF)

UK Open College
Online Deeltijd 180 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Dit NCFE Ondersteunend Onderwijs & Learning op scholen Level 2 cursus is beschikbaar voor leerlingen in de leeftijd 16+ die geïnteresseerd zijn in het werken binnen een school als een assistent, klaslokaal assistent of ondersteuning bij het leren assistent in de belangrijkste fase 1 en hoger zijn. Dit is een competentiegerichte kwalificatiestructuur waarin studenten worden ingezet of een plaatsing in een school instelling vereist.

Professioneel programma certificaat in voeding en ziekte (Wageningen Universiteit

edX
Online Voltijd Deeltijd 10 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten Cambridge +1 more

Meer informatie over de rol van voeding en levensstijl bij het voorkomen en de prognose van ziekten, en over het analyseren en evalueren van wetenschappelijk bewijs op dit gebied. Het aantal mensen met kanker, hartaandoeningen en diabetes neemt toe. In dit Professional Certificate Program leer je over de invloed van voeding op deze ziekten. We zullen bespreken hoe ons dieet onze gezondheid bepaalt en hoe de behoefte aan gezonde voeding groter is dan ooit. Je leert wat een gezond dieet inhoudt en hoe het de algehele gezondheid en ziekte beïnvloedt. Door een multidisciplinaire aanpak verkrijgt u ook inzichten die u in staat stellen de waarde van wetenschappelijk onderzoek naar voeding en ziekte te bepalen en bewuste keuzes te maken.

Graduate Certificate in Special Education voor cultureel en linguïstisch diverse studenten

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Washington D.C.

Verbeter je vaardigheden om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten met verschillende culturele en taalkundige achtergronden en mensen met verschillende sociale en leervaardigheden met een Graduate Certificate in Speciaal Onderwijs voor Cultureel en Linguïstisch Diverse Studenten van de George Washington University (GW).

Online Accelerated Teaching-certificering

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 5 semesters September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Verdien de Online Accelerated Teaching Certification (OATCERT) en behaal de vaardigheden om het secundair onderwijs (graden 7-12) te leiden binnen wiskunde, wetenschap, Engels of sociale studies. Geen GRE / GMAT. Voltooi het programma in slechts 5 semesters.

Wilson Reading System-certificering

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Saint Joseph's University biedt een van de weinige online trainingsprogramma's ter wereld voor het populaire Wilson Reading System® voor studenten met speciale behoeften. Na afronding zullen afgestudeerden de Wilson Reading System® certificering ontvangen en bereid zijn om multisensorisch leesonderwijs aan studenten te geven in verschillende settings. Het collegegeld voor dit 10-urenprogramma is $ 750 per krediet uur, plus een extra $ 300 Wilson-prijs per cursus.

Post-bachelordiploma in onderwijs over biotechnologie

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Deeltijd 1 - 5 jaren Januari 2020 Verenigde Staten Washington D.C.

Het Johns Hopkins-certificaat in het biotechnologieonderwijs bestaat uit vijf cursussen op graduaatniveau die onderzoekgerichte benaderingen benadrukken en technologie integreren in biowetenschapsonderwijs. Het programma daagt ook uit om recent onderzoek naar biowetenschappelijk onderwijs te analyseren, na te denken over je leren en oefenen, en leermiddelen en beoordelingsstrategieën te ontwikkelen om je studenten te betrekken bij biowetenschappelijke problemen en vragen.