Onlinegraad.nl

Zoek Online Certificaat Programma's in Professionele Communicatie in de Verenigde Staten 2019/2020

Certificaten zijn eenheden van de studie die studenten helpen om de vaardigheden en opleiding die nodig is voor een loopbaan in specifieke gebieden te krijgen. Veel hogescholen en universiteiten bieden certificaat programma's, en sommigen kunnen in zo weinig als een jaar van de studie worden afgerond.

Professionele communicatie is een uiterst belangrijk gebied van de studie voor een zich snel ontwikkelende werkplek. Dit soort programma's kunnen de leerlingen alles te weten over hoe u belangrijke ideeën en informatie effectief en efficiënt te communiceren op de werkplek.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Online Certificaat Programma in Professionele Communicatie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Professionele Communicatie, Verenigde Staten Filter

Professional Program Certificate in Soft Skills (Rochester Institute of Technology)

edX
Online Voltijd Deeltijd 18 weken September 2020 Verenigde Staten Cambridge +1 more

Leer de belangrijkste vaardigheden van werkgevers, van basisbegrippen en teamwork tot het bevorderen van kritisch denken.