ONLINESTUDIES

Online Cursus Studies in Risicobeheer 2020 in Noord-Amerika

Certificaat programma's, die kunnen worden verdiend in ongeveer een jaar, bestaan ​​uit academische klassen die worden aangeboden op verschillende vaardigheden en niveaus. Undergraduate evenals studenten, afhankelijk van hun vakgebied, kunnen de certificaten te verkrijgen.

Het proces van het identificeren, analyseren en accepteren of het nemen van maatregelen om de risico's te beperken heet risicomanagement. Studenten leren om de potentiële verliezen of risico's van een belegging te analyseren en vervolgens de juiste actie te ondernemen.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Certificaat Online in Risicobeheer in Noord-Amerika

5 Resultaten in Risicobeheer, Noord-Amerika Filter

Professional Program Certificate in kredietrisico- en kredietanalyse (NYIF)

edX
Certificaat
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5&nbsp;-&nbsp;30 weken
Engels
Online

Dit professionele certificaatprogramma wordt gegeven door een instructeur met tientallen jaren ervaring op het gebied van kredietverlening en kredietvermogenbeheer en biedt an ...

Lees meer

Risico-evaluatie en managementcertificaat van de organisatie

Utica College Online
Certificaat
<
Deeltijd
Online

Het online certificaat van geavanceerde studies in organisatorische risicobeoordeling en -management bereidt studenten voor om risicobeoordelingen uit te voeren bij verschille ...

Lees meer

Professional Program Certificate in Risk Management in bank- en financiële markten (Indian Institute of Management Bangalore)

edX
Certificaat
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
6&nbsp;-&nbsp;42 weken
Engels
Online

Leer de theorieën en praktijken die de complexe en dynamische wereld van risicobeheer bepalen in de bank- en financiële markten.

Lees meer

Professional Program Certificate in Risk Management van werkgerelateerde letsels met behulp van RAMP (KTH Royal Institute of Technology)

edX
Certificaat
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
15 weken
Engels
Online

Verbeter de werkomgeving met behulp van de RAMP-tool om; Identificeer en beoordeel musculoskeletale risico's en ontwikkel en implementeer oplossingen.

Lees meer

Professional Program Certificate in Risk Management (New York Institute of Finance)

edX
Certificaat
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Krijg een solide basis in risicobeheer door risicobeoordeling, analyse en managementtechnieken te leren van professionals uit Wall Street.

Lees meer