Onlinegraad.nl

Top Online Certificaat Programma's in Speciaal Onderwijs 2019/2020

Een certificaat biedt specifieke opleiding of training binnen een bepaald gebied, zoals gastvrijheid, financiën of leiderschap. Deze programma's duren over het algemeen ongeveer een jaar en kunnen afgestudeerden helpen om verder te komen in hun carrière.

Wat is een certificaat in het speciaal onderwijs? Dit certificaat richt zich op het onderwijzen en ondersteunen van studenten met speciale behoeften, waaronder lichamelijke en leerstoornissen. Via dit programma kunnen individuen kennis opdoen over verschillende onderwijs- en leermethoden, hoe deze methoden kunnen worden toegepast op een klaslokaal of werkplekomgeving, en de basisprincipes van menselijke psychologie en gedrag. Ze kunnen een scala aan hulpmiddelen en technieken leren om kinderen met een handicap effectief te onderwijzen.

Door dit certificaatprogramma te volgen, kunnen individuen waardevolle ervaring opdoen door in een team te werken, kritisch te denken om nieuwe manieren te vinden om les te geven en hun communicatievaardigheden te versterken. Al deze zijn belangrijk in elk carrièreveld.

De kosten van een certificaat in het speciaal onderwijs variëren afhankelijk van de instelling die het programma aanbiedt. Studenten moeten altijd de beschikbare programma's onderzoeken om er een te vinden die bij hun behoeften past.

Met een certificaat in het speciaal onderwijs zijn er meer opties dan alleen lesgeven, hoewel veel mensen wel doorgaan om leraren in het buitengewoon onderwijs of onderwijsassistenten te worden. Omdat studenten meer inzicht kunnen krijgen in menselijk gedrag, is er ook de mogelijkheid om psycholoog of gedragstherapeut te worden. Veel mensen gebruiken dit certificaat om vooruitgang te boeken in hun carrière, of het nu gaat om een ​​therapeut die werkt met kinderen met speciale behoeften of een gedragsconsulent. Dit certificaat kan nieuwe deuren openen voor het loopbaanpad van een persoon.

Een certificaat in het speciaal onderwijs kan je carrière een boost geven. Instellingen over de hele wereld bieden deze certificaten aan, terwijl online programma's meer flexibiliteit bieden in uw leerplan. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

7 Resultaten in Speciaal Onderwijs Filter

Graduate Certificate in Transition Special Education

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Online Voltijd 1 jaar Januari 2020 Verenigde Staten Washington D.C.

Verdien je Graduate Certificate in Transition Special Education van de George Washington University (GW) en verwerf de vereiste kennis, vaardigheden en competenties om jongeren en jongvolwassenen met een handicap te helpen bij hun overgang naar postsecondaire kansen.

Graduate Certificate in Special Education voor cultureel en linguïstisch diverse studenten

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Washington D.C.

Verbeter je vaardigheden om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten met verschillende culturele en taalkundige achtergronden en mensen met verschillende sociale en leervaardigheden met een Graduate Certificate in Speciaal Onderwijs voor Cultureel en Linguïstisch Diverse Studenten van de George Washington University (GW).

Pennsylvania PK-12 docent doven en slechthorenden

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 5 semesters September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Maak een verschil in het leven van de student en verdien de online docent Doven en slechthorenden PK-12 certificering. Versterken en uitbreiden van uw leermogelijkheden om het leren en ontwikkelen van kinderen met gehoorverlies te ondersteunen. Onze dove en slechthorende certificeringcursussen bieden diepgaande analyses met betrekking tot het onderwijs aan doven en slechthorenden en omvatten aangewezen activiteiten om te voldoen aan de normen van de staatservaringen.

Certificaat van bekwaamheid in Autisme Studies

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Het certificaat van bekwaamheid in autisme Studies is bedoeld voor opvoeders zonder een bachelor's degree of die niet op zoek zijn naar Board Certified Assistant Behavior Analyst (BCBA) Examencertificering om voorbereid te zijn om autistische personen te helpen en machtigen. Dit certificaat bevat slechts vijf niet-practicumcursussen in het autisme-studieprogramma. Houd er rekening mee dat financiële hulp niet beschikbaar is voor deze optie.

Certificaat in autisme Spectrum Disorder Goedkeuring

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

De goedkeuring van de Autism Spectrum Disorder is een post-masterprogramma ontworpen voor opvoeders. Het curriculum bestaat uit vier cursussen die een grondige basis bieden in de principes, ethiek en methoden van beste praktijken in ASS-onderwijs voor personen van alle leeftijden. Het bevordert onderwijsvaardigheden die voldoen aan de groeiende vraag op het gebied van speciaal onderwijs voor gekwalificeerde professionals die gespecialiseerde diensten kunnen aanbieden aan studenten met ASS.

Certificering voor speciaal onderwijs

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 5 semesters September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Opvoeders die bekwaam zijn in het lesgeven aan studenten met een beperking - of het nu gaat om een ​​fysiek, intellectueel, emotioneel of een combinatie van mensen met een handicap. Verdien de online certificering voor speciaal onderwijs en bereid u voor op deze noodzakelijke taak om de beste werkwijzen te leren om leerlingen met speciale behoeften effectief te onderwijzen en hen te helpen succesvol te leren. De certificering in het speciaal onderwijs kan zelfstandig worden behaald of als onderdeel van een masteropleiding in het buitengewoon onderwijs. Ons online programma is ontwikkeld voor professionele docenten die hun vaardigheden willen verfijnen en ontwikkelen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die speciale aandacht nodig hebben.

Wilson Reading System-certificering

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 1 jaar September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Saint Joseph's University biedt een van de weinige online trainingsprogramma's ter wereld voor het populaire Wilson Reading System® voor studenten met speciale behoeften. Na afronding zullen afgestudeerden de Wilson Reading System® certificering ontvangen en bereid zijn om multisensorisch leesonderwijs aan studenten te geven in verschillende settings. Het collegegeld voor dit 10-urenprogramma is $ 750 per krediet uur, plus een extra $ 300 Wilson-prijs per cursus.