Onlinegraad.nl

Top Online Certificaat Programma's in Sport 2019

Een certificaat is een academische opleiding die zich richt op een specifiek vakgebied. Deze programma's zijn ideaal voor studenten die momenteel werken, maar willen verhogen hun kennis of vaardigheden in aanmerking te komen voor loopbaanontwikkeling en een beter betalende posities.

Een opleiding of cursus in de sport in het algemeen bereidt studenten voor sportteams beheren, uitgegroeid tot een senior coach van een sport studenten kiezen om zich te concentreren op, uitgegroeid tot een leraar lichamelijke opvoeding of voer een nauw verwante terreinen.

Online Certificaat Programma in Sport

6 Resultaten in Sport Filter

Nordic Personal Trainer-certificering (NPTC)

Keilir Academy in Iceland
Online Voltijd Deeltijd 8 - 18 maanden Open Inschrijving IJsland Reykjavik +1 more

Keilir Academy sinds 2007 personal trainers op in IJsland via het IAK personal trainer-programma. Het is het meest uitgebreide programma voor persoonlijke training in het land. Nordic Fitness Education is de online-arm die Europees standaard, professioneel onderwijs levert via de Nordic Personal Trainer-certificering. Het NPTC-programma is beschikbaar om fitnessliefhebbers te helpen die persoonlijke Personal Trainers van niveau 4 willen worden. Ons online leren staat open voor geïnteresseerde individuen in Europa en de rest van de wereld.

Cardio Fitness Training voor Professionals - CPD gecertificeerd

iStudy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Stress is een veel voorkomend probleem in de wereld van vandaag, omdat mensen lijken meerdere dingen tegelijk te doen en verschillende soorten problemen verschijnen elke minuut dankzij de moderne technologie en stervende omgeving. Vanwege deze enorme hoeveelheid stress worden gewone mensen zoals jij en ik vaak het slachtoffer van cardio-aanvallen. Soms kan dit heel ernstig zijn. Met behulp van cardio-fitness is het mogelijk om dergelijke scenario's te overwinnen. Onze Cardio Fitness Training voor Professionals-cursus bevat de nodige richtlijnen voor verschillende cardio-benaderingen. Dit helpt enorm bij het omgaan met stress en werkt als een therapie. Ons programma is ontworpen met onderwerpen zoals aerobics, zwemmen, gebruik van gereedschappen om fit te blijven, vechtsporten, professionele cardiotraining en nog veel meer. Je krijgt uiteindelijk een beetje van alles wat met cardio-fitness te maken heeft. Je kunt gemakkelijk omgaan met dit programma omdat het acceptabele lessen biedt binnen jouw grenzen. Met behulp van deze cursus kun je gezond blijven en jezelf aanpassen aan een goed dieetplan. Dus, waarom wachten? Schrijf je nu in en betreed de fitnesswereld.

Fitnesscursus: Aerobics - CPD gecertificeerd

iStudy
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Ongeacht of je in een fitnesscentrum moet werken, een klant bij zijn / haar huis moet coachen of gewoon de basisbeginselen van aerobics voor jezelf moet opdoen, de online aerobics-training is precies op jou afgestemd. Als je vanaf nu het voordeel hebt om met een fitnesscentrum te werken, kun je in elk geval deze cursus Aerobics volgen om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Als aerobics-trainer begeleid je niet alleen oefeningen en fitnessroutines, maar ook adviseer, volg en evalueer je verschillende activiteiten die plaatsvinden tijdens je werk. Deze online aerobics zal betrekking hebben op verschillende aerobe coachverplichtingen, krachtige oefeningshypothese; high impact oefening werkt en nog veel meer.

Canva grafisch ontwerp voor beginners - CPD gecertificeerd

John Academy
Online Voltijd Deeltijd

Wil je fit blijven en tegelijkertijd anderen leren en inspireren om het ook te doen? Wil je fysieke activiteiten plannen in het schema van niet alleen jij, maar je toekomstige studenten? Deze spoedcursus biedt u de juiste informatie en strategieën voor het beheren van uw conditie. Beschrijving: Deze cursus biedt u de strategieën voor u om fysieke activiteiten in uw schema te passen en om andere mensen te leren kennen. Je zult volledig op de hoogte zijn van de juiste vaardigheden en capaciteiten om de oefeningen uit te voeren. Als iemand die fitnessinstructeur wil worden, moet je vaardig worden en over de juiste kennis en informatie beschikken om anderen te kunnen leren. Om fitheidsinstructeur te worden, zou je de nieuwste update en wetenschap in dit opzicht moeten kennen om anderen en jezelf te helpen. Deze cursus zal u voorzien van de nodige informatie en strategieën en hiermee kunt u beginnen met het leiden van een fitnessbedrijf, een team beheren en trainen of anderen instrueren. Je komt op je top als je anderen helpt hun best te doen.

Muscle Building Training - CPD

John Academy
Online Voltijd Deeltijd

Ben je op zoek naar een heet gespierd lichaam? Altijd afgevraagd hoe bodybuilders hun lichaam hebben onderhouden? Wil je de geheimen achter de gladde gespierde lichamen leren kennen? Zo ja, schrijf je dan nu in en verder en maak je droom waar. Beschrijving: Wat is bodybuilding? Het is het proces van het ontwikkelen van spierenvezel via verschillende technieken en methoden. Je kunt het bereiken door spierconditionering, verhoging van de calorie-inname, gewichtheffen, etc. Door deze cursus leer je over de verschillende trainingsoefeningen en hun effecten op het lichaam. U leert ook over het maken van een trainingsplan. Uitgebreide training zal ook in deze cursus worden besproken. Je leert ook over de nadelen van het geven van verkeerde oefeningen. De belangrijkste stap in het opbouwen van het lichaam is het volgen van het juiste voedselplan. In deze cursus leren we ook hoe we het juiste dieetplan kunnen maken en volgen. Deze cursus zal ook de lichaamsopbouw voor vrouwen bespreken.

Online certificaat in Esports Management

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Deeltijd 5 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online

Wilt u uw passie voor gamen omzetten in een levensvatbare carrière? Volgens een rapport van PwC zal de wereldwijde videogamebranche naar verwachting groeien met een CAGR van 4,8%, van $ 71,3 miljard in 2015 naar $ 90,1 miljard in 2020.