ONLINESTUDIES

Online Certificaten in Sportstudies 2020 in Europa

Certificaten zijn eenheden van de studie die studenten helpen om de vaardigheden en opleiding die nodig is voor een loopbaan in specifieke gebieden te krijgen. Veel hogescholen en universiteiten bieden certificaat programma's, en sommigen kunnen in zo weinig als een jaar van de studie worden afgerond.

Sportklassen zijn meestal de interdisciplinaire studie van de geschiedenis en culturele aspecten van sport. Cursussen kunnen lessen in geschiedenis, sociologie, psychologie, financiƫn, journalistiek, Afrikaans-Amerikaanse studies en vrouwenstudies omvatten.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Certificaat Programma Online in Sportstudies in Europa

2 Resultaten in Sportstudies, Europa Filter

Nordic Personal Trainer-certificering (NPTC)

Keilir Aviation Academy
Certificaat
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

Keilir Academy sinds 2007 personal trainers op in IJsland via het IAK personal trainer-programma. Het is het meest uitgebreide programma voor persoonlijke training in het land ...

Lees meer

Actief IQ Level 2-certificaat in fitnessinstructie

SFH StudyFromHome
Certificaat
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Online

Op de Fitness Instruction Level 2 Certificate cursus word je volledig gekwalificeerd om te werken in een sportschool of fitnesscentrum. Het is het meest geschikt voor studente ...

Lees meer