ONLINESTUDIES

Online Certificaat Programma's in Toegepaste ethiek in Duitsland 2020

Certificaat programma's, die kunnen worden verdiend in ongeveer een jaar, bestaan ​​uit academische klassen die worden aangeboden op verschillende vaardigheden en niveaus. Undergraduate evenals studenten, afhankelijk van hun vakgebied, kunnen de certificaten te verkrijgen.

Het gebied van toegepaste ethiek neemt een moreel standpunt over filosofische kwesties met betrekking tot morele beslissingen in de private en publieke sector. De vier belangrijkste deelgebieden in de studie van de toegepaste ethiek zijn bedrijfsethiek, juridische ethiek, milieu-ethiek en bio-ethiek.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Online Certificaat in Toegepaste ethiek in Duitsland

1 Resultaten in Toegepaste ethiek, Duitsland Filter

Certificaat techno-ethiek

University of Kaiserslautern
Certificaat
<
Deeltijd
<
2 semesters
31 aug 2020
Duits
Online

Gezien de snelle ontwikkeling van de technische wereld en de voortschrijdende digitalisering is vandaag de dag geen enkel deel van het menselijk leven zonder technologie denkb ...

Lees meer