Onlinegraad.nl

243 Beste Online Cursus Studies in de Verenigde Staten

Certificaat programma's, die kunnen worden verdiend in ongeveer een jaar, bestaan ​​uit academische klassen die worden aangeboden op verschillende vaardigheden en niveaus. Undergraduate evenals studenten, afhankelijk van hun vakgebied, kunnen de certificaten te verkrijgen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Online Certificaat Programma in de Verenigde Staten

gevonden resultaten Filter

Online Graduate Certificate in Emergency Management

Adelphi University
Campus Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Garden City

Het online Graduate Certificate in Emergency Management van de Adelphi University studenten efficiënt en effectief kennis en vaardigheden aan die van toepassing zijn op elke discipline en branche, in slechts één jaar. Zoals recente gebeurtenissen aantonen, moeten managers in organisaties van elke omvang en elke regio worden voorbereid wanneer er een noodsituatie toeslaat.

Certificaat in digitale marketing

Emerson College
Online 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Boston

Heeft u ervaring of achtergrond in digitale marketing? Combineer uw bestaande kennis met ons online Digital Marketing Graduate Certificate om uw vaardigheden te versterken en uw carrière vooruit te helpen.

Beroepstherapie Geavanceerd professioneel certificaat in praktijk op school

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Online Deeltijd 3 semesters Januari 2020 Verenigde Staten Medford

The Tufts Department of Occupational Therapy Advanced Professional Certificate in School-based Practice is een online certificaat zonder verblijf, ontworpen voor werkende schoolprofessionals.

Certificaat in International Business

California Southern University
Online Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Costa Mesa

CalSouthern's online certificatieprogramma voor bedrijven is een fantastische educatieve mogelijkheid voor de internationale zakelijke professional die zijn of haar vaardigheden in een snel veranderend zakelijk landschap wil uitbreiden, of voor een manager die zijn of haar zakelijk inzicht wil verruimen met een waardering voor en kennis van actuele problemen in de wereldwijde handel.

Graduate Certificate in Strategic Communication Management

Purdue University Online
Online Deeltijd 24 weken Januari 2020 Verenigde Staten West Lafayette

Leer om de effectiviteit van uw communicatie met het online Graduate Certificate in Strategic Communication Management-programma van Purdue University te vergroten. Het certificaatprogramma is een snelle manier om je professionele vaardigheden te verbreden met training die een beter begrip van impactvolle communicatie biedt. Dit online diploma-uitreikingsprogramma kan binnen 24 weken worden afgerond.

Post-bachelordiploma in toegepast onderzoek voor communicatie

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Online Deeltijd 1 - 5 jaren September 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

Het Post-Baccalaureate-certificaat in Toegepast onderzoek voor communicatie biedt een baanbrekend curriculum dat wordt gegeven door deskundige instructeurs. Studenten verwerven vaardigheden die verband houden met het uitvoeren van origineel onderzoek en krijgen de gelegenheid om contact te leggen met mentoren en andere professionals in de industrie die hen zullen helpen hun opleiding voort te zetten gedurende de rest van hun professionele carrière in onderzoek.

Gecertificeerde cursus: basisprincipes van bedrijfskunde

Florida Christian University
Online Voltijd September 2019 Verenigde Staten Orlando

Het Certificate Program in Business Administration biedt een solide basis voor de principes van business en management. Het curriculum geeft u een overzicht van de belangrijkste gebieden die relevant zijn voor bedrijfsleiders en beleidsmakers die in verschillende organisaties werken - van gevestigde bedrijven tot innovatieve startups.

Internetmarketingcertificaat

Benedictine University Online
Online Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Lisle

Het online internetmarketingcertificaat is vakkundig ontworpen door marktleiders om zich aan te passen zo snel als het web verandert.

Online Accelerated Teaching-certificering

Saint Joseph's University Online
Online Deeltijd 5 semesters September 2019 Verenigde Staten Philadelphia

Verdien de Online Accelerated Teaching Certification (OATCERT) en behaal de vaardigheden om het secundair onderwijs (graden 7-12) te leiden binnen wiskunde, wetenschap, Engels of sociale studies. Geen GRE / GMAT. Voltooi het programma in slechts 5 semesters.

Enterprise Resource Planning-certificaat

The University of Scranton Online
Online Deeltijd 2 jaren September 2019 Verenigde Staten Scranton

De University of Scranton biedt een online Certificate of Enterprise Resource Planning op graduate niveau, waarmee u uw positie kunt veiligstellen - en mogelijk uw beloning in het bloeiende ERP-veld kunt verhogen.

Graduate Certificate in Special Education voor cultureel en linguïstisch diverse studenten

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Online Voltijd 1 jaar Vraag informatie aan Verenigde Staten Washington D.C.

Verbeter je vaardigheden om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten met verschillende culturele en taalkundige achtergronden en mensen met verschillende sociale en leervaardigheden met een Graduate Certificate in Speciaal Onderwijs voor Cultureel en Linguïstisch Diverse Studenten van de George Washington University (GW).

Cyber ​​Network Defence-certificaat

Utica College Online
Online Deeltijd 1 jaar Januari 2020 Verenigde Staten Utica

Het online Cyber ​​Network Defence-certificaat leert computerhardware en randapparatuur, en principes voor de basisprincipes van informatiebeveiliging om cyberdefensie-instrumenten en -technieken te gebruiken. Studenten leren ook om kwetsbaarheidsbeoordelingen, penetratietesten en andere cybercrime onderzoekstechnieken uit te voeren, binnen technische, wettelijke en ethische beperkingen. Het 18 credit-certificaat dat in slechts één jaar kan worden afgerond, kan naadloos worden overgezet naar een geavanceerde graad aan het Utica College.

Applied Behavior Analysis Certificate

George Mason University Online
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Fairfax

Het online afgestudeerde certificaat in Toegepaste Gedragsanalyse wordt aangeboden door George Mason University, die geavanceerde studie biedt voor leraren, schoolleiders en anderen die hun eigen opleiding willen bevorderen.

Columbia Business School - Digital Business Leadership Program (DBLP)

Eruditus Executive Education
Combinatie van online en op de campus 5 maanden Vraag informatie aan India India Online Verenigde Staten Manhattan San Francisco +2 more

Het Digital Business Leadership Program van Columbia Business School is een intensief, vijf maanden durend, multimodulair, digitaal bedrijfs- en leiderschapsprogramma dat internationale managers voorbereidt op het innoveren van nieuwe strategieën en bedrijfsmodellen en hun organisaties ertoe aanzet te floreren in het digitale tijdperk.

Professioneel certificaatprogramma in openbaar management voor ontwikkeling (Inter-Amerikaanse ontwikkelingsbank)

edX
Online Voltijd Deeltijd 15 - 21 weken Vraag informatie aan Verenigde Staten Cambridge +1 more

Meer informatie over openbaar beleid en efficiënte projecten; draagt bij tot de economische en sociale ontwikkeling in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.