• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Nul tot Max HERO 3ds in slechts 5 dagen! Leer 3DS Max en Get gecertificeerd als een Autodesk Certified gebruiker.

Academy Class is er trots op de vijfdaagse technische 3DS Max opleiding is ontworpen om u te helpen alles wat je nodig hebt om 3D-content te creëren leren presenteren. 3DS Max Jumpstart Zero to Hero zal zich richten op het leren van de basisprincipes van modelleren, materiële schepping, animatie en scène generatie. Leer de mogelijkheden van de interface, hoe ze efficiënt te werken, en hoe te gebruiken tool-sets toe te passen op de werkplek.

Deze klasse zal u langs het basisniveau in een tussenproduct skill-set. De Autodesk 3ds Max Autodesk Certified gebruiker erkende examen is opgenomen als onderdeel van uw training. De Autodesk 3DS Max Professional examen is beschikbaar voor een extra vergoeding van £ 150,00 exclusief BTW.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Dit 3DS Max cursus is voor mensen die willen 3D-graphics voor print of animatie te maken. Target klanten zijn architectenbureaus, visualisatie studio's, productiehuizen, reclamebureaus of andere dergelijke afdelingen die werken in grote organisaties.

veronderstelde KENNIS

Deelnemers vereisen slechts een zeer algemene kennis van 3D en haar concepten, hoewel een basiskennis van computer hardware en software is essentieel. Kennis van andere digitale media-pakketten is een pluspunt, maar geen noodzaak.

WAT U leert

U leert hoe om te werken in een productieomgeving, inzicht in de mechanica van 3DS Max, in staat zijn om 3D-modellen met behulp van een verscheidenheid aan technieken te maken, werken met materialen om uw modellen textuur, begrijpen hoe een scène te steken, in staat zijn om te creëren animaties, stadium een ​​scène, begrijpen cinematografie en leer hoe je de uitgang te maken voor gebruik in post-productie.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
997 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet