Certificering in autocad 101: gele riem

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Het primaire doel van deze AutoCAD Training cursus is om deelnemers leren de basis commando's die nodig zijn voor professionele 2D-tekenen, ontwerpen, en het opstellen van het gebruik van AutoCAD en AutoCAD LT. Afgevaardigden leren de functies en technieken voor het maken, bewerken en afdrukken van tekeningen met AutoCAD en AutoCAD LT. Met behulp van hands-on oefeningen, studenten onderzoeken hoe 2D productie tekeningen te maken.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Dit AutoCAD Training cursus is bedoeld voor nieuwe gebruikers van AutoCAD of AutoCAD LT.

veronderstelde KENNIS

Je weet over het opstellen, ontwerp, of engineering principes, hoewel deze kennis is niet essentieel dat het zou een voordeel zijn.

WAT U leert

Je leert om te navigeren de AutoCAD en AutoCAD LT user interfaces, gebruik maken van de fundamentele kenmerken van AutoCAD en AutoCAD LT, gebruik maken van de precisie opstellen van tools in AutoCAD en AutoCAD LT om nauwkeurige technische tekeningen en de huidige tekeningen ontwikkelen in een gedetailleerde en visueel indrukwekkende wijze.

Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder