Certificering in autocad certificering jumpstart

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Nul tot AutoCAD HELD in slechts 5 dagen! Leer AutoCAD en Get gecertificeerd als een Autodesk Certified gebruiker.

Deze carrière verbetering van accreditatie is inbegrepen in de prijs van de cursus. Op deze intensieve AutoCAD Natuurlijk, zult u alle van de basis commando's die nodig zijn voor professionele 2D-tekenen, ontwerpen, en het opstellen met behulp van AutoCAD en AutoCAD LT te leren. U leert ook over de functies, commando's en technieken om steeds productiever bij het maken, annoteren en afdrukken van tekeningen met AutoCAD.

Hands-on oefeningen de hele AutoCAD cursus onderzoeken hoe 2D productie tekeningen te maken. De oefeningen worden verschaft in zowel een gedrukte vorm, evenals een format op het scherm dat de volgende kunnen worden bekeken naar AutoCAD.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Dit AutoCAD cursus is bedoeld voor nieuwe afgevaardigden van AutoCAD of AutoCAD LT. Dit is voor deelnemers die graag hun AutoCAD ervaring te worden aangetoond met een officiële certificering van Autodesk.

veronderstelde KENNIS

Je weet over het opstellen, ontwerp, of engineering principes, hoewel deze kennis is niet essentieel het zal nuttig zijn.

WAT U leert

Je leert om te navigeren de AutoCAD en AutoCAD LT user interfaces, gebruik maken van de fundamentele kenmerken van AutoCAD en AutoCAD LT, gebruik maken van de precisie opstellen van tools in AutoCAD en AutoCAD LT om nauwkeurige technische tekeningen en de huidige tekeningen ontwikkelen in een gedetailleerde en visueel indrukwekkende wijze. U leert hoe u de krachtige tools en technieken te gebruiken voor het opstellen, dimensionering en afdrukken van 2D-tekeningen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder