• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Adobe Captivate software kan iedereen krachtige en boeiende simulaties, scenario's gebaseerde training en robuust quizzen snel te maken zonder kennis van programmeren of multimedia vaardigheden. Captivate 101 - biedt studenten de kennis en hands-on praktijk die ze nodig hebben voor het ontwikkelen en bouwen van software demonstraties en interactieve simulaties met Captivate. Naast het leren van de belangrijkste concepten, studenten leren ook best practices voor het maken en publiceren van Captivate-projecten.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus is voor beginnende en intermediaire Captivate gebruikers die willen software demonstraties en interactieve simulaties te maken. Captivate appelleert aan een breed scala van doelgroepen, meestal gegroepeerd in training en opleiding, sales en marketing, of technische ondersteuning en documentatie.

veronderstelde KENNIS

Je moet over een elementaire kennis van zowel de Windows- of Mac-interface en de blootstelling moet ofwel Microsoft Word, Excel of PowerPoint. Je moet weten hoe je een applicatie te starten, te creëren en opslaan van bestanden, en bestanden kopiëren.

WAT U leert

Na deze cursus zult u vertrouwd bent met CBT Development Process zijn, Recording Projects, Tekst bewerken bijschriften en de tijdlijn Werken met afbeeldingen, Pointer Paden en knoppen, Toevoegen van geluid, Werken met Flash video, animatie toevoegen, toevoegen Vraag Slides en gebruiken Skins en sjablonen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
1 maand
Deeltijd
Prijs
397 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet