• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Nul tot Cinema 4D HELD in slechts 5 dagen!

In deze 5-daagse cursus Cinema 4D wat we laten zien hoe deze intuïtieve 3D-pakket kan worden gebruikt voor het maken van geweldige foto's voor print en adembenemende video voor broadcast, TV, internet en film. Dit Cinema 4D cursus in combinatie met de eenvoudige interface en logische workflow, maken het mogelijk voor degenen die nieuw zijn 3D artisticiteit om snel te produceren hi-end 3D-scènes. We zullen dekken modelleringstechnieken voor het creëren van op maat gemaakte modellen, typografie en objecten. U zult ook betrekking animatie, verlichting en camera technieken.

De Cinema 4D cursus behandelt een inleiding tot BodyPaint 3D en de beste manier om uw modellen en het type textuur. We laten u de nauwe integratie van de software met Adobe-producten, alsmede andere vooraanstaande compositing en videoproducten.

We zullen werken met de beste weergave en export technieken en ga dan tot gevorderd niveau te kijken naar verlichting en materialen. Cinema 4D is snel, intuïtief en levert schitterende beelden. Dit Cinema 4D cursus is geschikt voor mensen in elke sector op zoek naar 3D om hun workflow toe te voegen.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nieuw zijn voor Cinema 4D en die op zoek zijn naar 3D om hun portfolio van vaardigheden toe te voegen.

veronderstelde KENNIS

Een goede kennis van de fundamentele besturingssystemen ofwel PC of Mac. Een basiskennis van Maxon's Cinema 4D interface is aanbevolen maar niet essentieel.

WAT U leert

Deze cursus zal deelnemers tonen de fundamenten recht door te schuiven van Maxon's Cinema 4D. Aan het eind van de cursus bent u in staat om uw eigen 3D-ontwerpen en animatie te maken en klaar zijn om te komen tot een aantal van de meer geavanceerde functies van de software.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
997 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet