• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Breng uw visie tot leven met blockbuster visuele effecten en meeslepend motion graphics in Adobe After Effects Professional software. Werk met geavanceerde tools en geniet van nauwe integratie met Adobe's toonaangevende design applicaties, terwijl u een prachtig werk leveren aan vrijwel elk type media.

Wie is deze AFTER EFFECTS TRAINING CURSUS VOOR?

Een persoon die wenst te werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar zijn of haar vaardigheden uit te breiden, op zoek naar effecten op video projecten toe te voegen. Sommige studenten kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects.

veronderstelde KENNIS

Alvorens deze cursus, moet je een basiskennis van uw computer besturingssysteem te hebben.

WAT U leert

Op deze After Effects training u bekend met de After Effects-interface leren om animaties te maken, werken met lagen, effecten, werken met maskers en mattes, kleurgebruik effectief en exporteren van bestanden van toepassing zal worden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 dagen
Deeltijd
Prijs
597 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet