Certificering in de na-effecten 101: gele riem

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Breng uw visie tot leven met blockbuster visuele effecten en meeslepend motion graphics in Adobe After Effects Professional software. Werk met geavanceerde tools en geniet van nauwe integratie met Adobe's toonaangevende design applicaties, terwijl u een prachtig werk leveren aan vrijwel elk type media.

Wie is deze AFTER EFFECTS TRAINING CURSUS VOOR?

Een persoon die wenst te werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar zijn of haar vaardigheden uit te breiden, op zoek naar effecten op video projecten toe te voegen. Sommige studenten kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects.

veronderstelde KENNIS

Alvorens deze cursus, moet je een basiskennis van uw computer besturingssysteem te hebben.

WAT U leert

Op deze After Effects training u bekend met de After Effects-interface leren om animaties te maken, werken met lagen, effecten, werken met maskers en mattes, kleurgebruik effectief en exporteren van bestanden van toepassing zal worden.

Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder