• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Adobe After Effects is de marktleider voor video compositing die u toelaat om QuickTime-films te maken voor weergave op het web, cd-rom, Monitor, of full-motion broadcast kwaliteit video voor televisie. Je leert hoe je een aantal foto's bij elkaar te mengen tot een bewegende textuur te creëren. Het plaatsen van Compositions in andere composities, met behulp van keyframes & Lagen en effectieve Rendering technieken zullen ook worden gedekt.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze cursus zal u helpen de concepten en functies om het programma onder de knie. Het bevat vele geavanceerde functies, inclusief tips en trucs met behulp van de nieuwste versie. Grafische professionals die willen hun beweging editing en compositing te verbeteren. Ervaren gebruikers zullen ook profiteren van de vele tips en trucs en speciale exercises.We ook aan deze cursus voor diegenen die van plan om in After Effects de Adobe Certified Expert, ACE, de status te verkrijgen.

veronderstelde KENNIS

Alvorens deze cursus, moet je al hebt verworven vaardigheden en kennis van de After Effects 101 training.

WAT U leert

Wat je leert Keyframe Complexiteit, grafieken, Keyframe grafische editor, uitdrukkingen, geef wachtrij, tekst weg, maskers, kleur keying, spoor mattes, samengestelde effecten, motion stabilisatie en tracking, renderen order / pre-componeren, 3D-animatie.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
2 dagen
Deeltijd
Prijs
397 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet