• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Zero to Hero After Effects in slechts 5 dagen

Deze cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects. Misschien iemand die wil werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar hun vaardigheden uit te breiden en effecten om video projecten toe te voegen.

Sommige afgevaardigden kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Tijdens het laatste deel van deze After Effects cursus geeft u de concepten en geavanceerde functies van dit programma onder de knie. Het bevat vele geavanceerde functies, inclusief tips en trucs met behulp van de nieuwste versie.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Een persoon die wenst te werken in de video veld of die werkt momenteel in het veld, of een Adobe-toepassing gebruiker op zoek naar zijn of haar vaardigheden uit te breiden, op zoek naar effecten op video projecten toe te voegen. Sommige afgevaardigden kunnen vooral geïnteresseerd in het maken van video in de eerste plaats voor het web, en anderen voor de film, maar de meerderheid zijn meer voor het werk de voorbereiding in broadcast video. Dit After Effects cursus is voor mensen die nieuw zijn After Effects, maar die meer willen dan alleen de basics te leren kennen.

veronderstelde KENNIS

Voordat u dit After Effects Natuurlijk moet je een basiskennis van uw computers het besturingssysteem te hebben.

WAT U leert

Op deze cursus zult u vertrouwd bent met de After Effects-interface worden. Je leert om animaties te maken, werken met lagen, effecten toepassen, werken met maskers en mattes. Daarnaast zult u ook meer informatie over het type, kleur gebruiken effectief en om bestanden te exporteren. Je zal ook gaan om te leren Keyframe Complexity, grafieken, keyframe grafische editor, uitdrukkingen, geef wachtrij, tekst weg, maskers, kleur keying, spoor mattes, samengestelde effecten, Affiliate Marketing bewegingsstabilisatie en tracking.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
897 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet