• certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

Maak je klaar om de wereld van 3D-games te gaan met Unity3D! Eenheid is de ultieme game-ontwikkeling platform van hoge kwaliteit 3D- en 2D-spellen te bouwen, implementeren ze over mobiel, desktop, VR / AR, consoles of het web. Deze cursus richt zich ook op scripting, douane GUI controls, prefab maatwerk, multiplayer netwerkfuncties zoals chat, en optimalisaties die ervoor zorgt dat je spel beter te spelen op mobiele apparaten en desktops gelijk. Neem een ​​diepe duik in controles Unity's en leren hoe ze meer interactief, high-performance 3D-games te bouwen.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze workshop is gemaakt voor ontwikkelaars, docenten en studenten die nieuw zijn voor de Eenheid. In deze projectmatige workshop, wordt de leerling kennis met de Unity 3 workspace en typische project werkprocedures.

veronderstelde KENNIS

Een basiskennis van C # (of intermediair ActionScript 3.0 ervaring).

WAT U leert

In deze cursus zullen we je leren over de Unity3D-interface en de belangrijkste eigenschappen. De training zal beginnen door te kijken naar de elementen van een 3D-toepassing, zoals materialen, mazen en texturen. We zullen dan verder te bestuderen en zoeken naar manieren om de objecten te verplaatsen en animeren, met behulp van de animatie tool, fysica en deeltjes.

Nadat, zal je beginnen met het schrijven een aantal fundamentele scripts om interactie van de gebruiker hanteren en creëren elementen van een 2D-interface. Ook de cursus zal volledig richten op scripts, te beginnen met een gedetailleerd overzicht van de scripting engine en API en een handvol tips en trucs over hoe effectieve code te creëren en bouwen van 3D-games en applicaties.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 48 andere vakken van Academy Class »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
1,197 GBP
+ BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet