Certificering in fusion 360

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Fusion 360 trainingen zullen de vaardigheden die nodig zijn om de basiskennis van het milieu management, 3D-modellering, montage verbindingen en vele andere stills sleutel voor 3D printing ontwikkelen. Naast de ontwikkeling van 3D-modellen zal deze cursus studenten bloot te stellen aan het importeren en bewerken van gegevens van andere design systemen en het creëren van output naar productiesystemen additief. 18 maanden gratis klasse herkansing inbegrepen.

Blended learning

Het is de beste kans om het meeste uit uw leerervaring te krijgen, terwijl het mengen van technologie met een klaslokaal instructies. Wij leveren training video's, notities en / of verwijzing teksten.

18 maanden gratis Class Retake

Het is de beste kans om het meeste uit uw leerervaring te krijgen, terwijl het mengen van technologie met een klaslokaal instructies. Wij leveren training video's, notities en / of verwijzing teksten.

Geldteruggarantie

Als u uw klas niet absoluut liefde, zullen wij u een volledige terugbetaling! Laat het ons weten op de eerste dag van je training als er iets niet helemaal goed en geef ons een kans om het te repareren of te geven u uw geld terug.

FINANCIERING

Omdat we zijn toegewijd aan uw succes, bieden we u de mogelijkheid om maandelijks te betalen voor uw opleiding, in plaats van de volledige kosten vooraf.

ervaren instructeurs

Uitgerust met een jarenlange ervaring in de sector van onze instructeurs zal een succesvolle sprong in je kennis, verbetering en voorbereiding te verzekeren.

Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder