Certificering in photoshop 301: zwarte band

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • certificaat
  • ondersteunend materiaal
  • 18 maanden Gratis cursus herkansing

In deze cursus leert u over de meest geavanceerde technieken in Adobe Photoshop. U zult kennis op te doen hoe om animaties te maken, gebruiken 3D-objecten op te nemen in uw 2D-artwork, werken met slimme objecten, HDR en Camera RAW-beelden, professioneel selecties, werken met lagen en knippen maskers, het ontwerp en de voorbereiding van websites voor ontwikkelaars, creëren digitale kunst en nog veel meer.

WIE IS DEZE CURSUS VOOR?

Deze klasse is voor gevorderde gebruikers van Photoshop met een goed begrip van de algemene begrippen van het gebruik van de applicatie. Op deze cursus leren we de meest geavanceerde technieken en veel van de beste praktijken. Deze cursus is intens, dus voor mensen met twijfels in hun kennis adviseren wij de Photoshop Yellow Belt en Green Belt opleidingen eerst of onze sales team en de instructeurs te raadplegen.

veronderstelde KENNIS

Stevige kennis van het werken met lagen, het maskeren, het maken van selecties, het gebruik van aanpassingslagen, werken niet-destructief, met de pen tool, retoucheren van foto's en het gebruik van typografie. Je moet ook de betekenis van de volgende technische termen weten: resolutie, bitdiepte, kleur modus en kanalen, vector / pixel graphics, scherptediepte, bezier curves en niet-destructieve bewerking.

U vindt de Academy Class Photoshop 201 hebben genomen: Green Belt klasse of een soortgelijke ervaring.

WAT U leert

Tegen het einde van de cursus bent u in staat om:

  • Maak gebruik van de Camera RAW plug-in te hanteren RAW en HDR-afbeeldingen
  • Creëer en combineren 3D-objecten uit Photoshop lagen
  • Import en verf 3D-objecten gemaakt in andere toepassingen
  • Animeren lagen en video lagen bewerken in Photoshop
  • Onderneem studio en geavanceerde technieken
  • Verbeter uw workflow met geavanceerde snelkoppelingen batchprocessen en acties
Laatst bijgewerkt op Februari 2017

Over de school

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Lees meer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Lees Minder
Londen , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Meer Minder